Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

kde vsade si sadate na zachod?

Príspevok v téme: kde vsade si sadate na zachod?
giibi

Chcela by som sa spytat asi prevazne bab, ale kludne aj chalanov, kde vsade sadavaju normalne na zachodovu dosku.
Ci len doma, alebo aj u rodiny, u kamaratky, u znamych, nebodaj v obchodnych domoch, diskotekach, atd...

pytam sa samozrejme z hygienickych dovodov... lebo znama bola mnou dnes pohorsena ze doma a u starych rodicov si v pohode sadnem na zachod...

sunday

Doma, u rodiny, u priatela v pohode. V skole, v baroch, v obchodnych centrach ani na latrinach:) nie! Inac viem napr. o tom, ze napr. ZTP ludia si normalne sadaju na WC vsade, len neviem, ci si to tam okolo seba vzdy aj oblozia toaletakom. My to mame take nepohodlne v porovnani s chlapmi. Oni postojacky a my v takej polosedovej polohe vo vzduchu:)

malickasom

(asi neni k teme ale tak ma napadlo)no mne sa stalo take raz ze som utekala na intrak a strasne mi uz bolo treba na WC, na desiate poschodie kym som vysla s taskami s nakupom cela zadychcana, vytah bol pokazeny...zhodila som veci vsetky v izbe a cela stastna bezala na WC, otvorila som dvere a na zachodovej doske sedel taky obrovsky tlusty svab...ma tak zmrazilo ze ma uz aj potreba presla :D vidite kde kto si sada na WC
a aby som bola k teme- tak jasne ze len doma a u rodiny a u znamych u ktorych viem ze su cistotni, lebo su aj taki co nie su :)

musska

no ved klasika, "zjazdarska" poloha, hehe..
poznam takych co si sadaju, ale mne sa to strasne hnusi,mozte chytit strasne vela chorob. Raz som otvorila dvere na zachode v jednom bare pri skole co tam chodime, su tam vacsinou studenti, ale ma chytil sok, ked som otvorila a tam taka brutaaalne humusna bezdomovkina,..no mala som dost,na zachod som tyzden nesla..

hihnka

neodsudzujem ludi, ktory si sadnu vsade, ale ja v skole a v niakych podnikoch si zasadne nesadnem, radsej si pocupim :)
a