Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

HAK a krvne testy

Príspevok v téme: HAK a krvne testy
hubka

Ahojte dnes som bola na gynekologii a okrem ineho som sa pytala kedy mam prist na odber krvi kedze beriem hak. sestricka mi ale povedala ze teraz oni uz krv brat najnovsie nemozu iba ked sa predpisuje hak prvy krat a ze to treba riesit u obvodneho. viete mi k tomu nieco blizsie povedat...ked beru u obvodneho robia sa pecenove testy automaticky alebo treba vyziadat?alebo na gynekologii na poziadanie?len ci by to zas nebolo drahe...tak ak nieco mate k teme dajte vediet chcem sa len informovat...inak sestricka povedala ze sa to dovtedy mozno zmeni mam tam ist za 2 mesiace.

sajfina

áno,myslím,že toto platilo už od minulého roka,ale závisí aj dosť od gynekológa,mne ju bral aj minulý rok a aj tento rok,HAK nie sú lentilky a je to podľa neho blbosť,keď nemajú brať krv...je to na gynekológovi,aby si nejako zdôvodnil odber krvi..ale zasa je pravda,že som anemická a mám 2 roky po ťažšej operácii na gynekológii,tak možno preto mi krv berie stále

alenda

obvodný by ti mal dať urobiť aj pečenové testy, ak mu vysvetlíš prečo to chceš, myslím, že pečenové testy sa robia automaticky, ale nie som si istá. u obvodného by to mala preplatiť poisťovňa. nedávno mi ich robili.