ja uz neviem normalne jest

Príspevok v téme: ja uz neviem normalne jest
foodismydrug

prosim vas, pomozte mi. potrebujem pomoc rady. trpim bulimou aj anorexiou. uz asi 7 rokov. skusila som uz asi vsetko na svete. ale raz ked to zacne, nevie to prestat. ja to tak strasne nechcem. ale nejde to zastavit. bud hladujem alebo sa prejedam a grcam. nechcem to uz viac. mam pocit ze som stale hladna. mam jest tolko kolko naozaj chcem a kolko mi chuti? prestane to niekedy?uz vraciam asi 2 tyzdne vkuse a strasne ma boli brucho. mam pocit ako pred menstruaciou ale viem ze to nie je z toho. mam strasne krce. chcem byt OK, ale neviem sa dostat z kruhu. snazim sa aj normalne jest. niekedy nemam problem jest pravidelne 5 krat denne. nevdai mi to, ani nevraciam. ale ja by som najradsej jedla stale. ak mi poradite jest pravidelne, tak to robim! inak jem bezne 5-6 krat denne, no mozno mensie procie. ale problem je, ze si dovolujem dalsie jedlo az ked som uplne hladna. a teda ak si dam nejaku tycinku o 2 ked mam na nu chut a este nie som hladna, mam brutal vycitky a prepcham sa lebo som to uz aj tak dokaslala. ako dalej. bojim sa pribratia. narastlo mi burcho, ale mam pocit ze to nie je z pribrata alebo z jedla, ale z nafuknutia. je mi zle, po vsetkych strankach. cakam na vase ohlasy. prijmem cokolvek. mimochodom , mam 180 cm a 60 kg.

:-) :-) smile

más chudú postavicku, velmi chudú - ja mám 174cm a 65kg a síce chudnem, ale schudnem na 55 - 58 a to bude akurát. Ty by si mala pribrat na 65kg minimálne. A za to ze si dás tycinku si nerob výcitky, to je normálne. Ked más pocit ze si zjedla viac -spíál to! behaj, tancuj, bycykluj, plávaj......posiluj, rob nieco aby si sa zbavila energie. Ale ako vravím si chudunká. budem ti drzat palce.

foodismydrug

dakujem vam.potrebovala by som vediet, kolko toho mozem za den zjest. mam strasne vycitky ked zjem viac ako pokladam za normalne. mam pocit ze vsetci jedia normalne. a este jedna vec. kolko by som mala vazit. ako uz som pisala, mam 180cm a cca 60 kg. najnizsiu vahu som mala 56 kg, najvyssiu 70. potrebujem vediet kolko si mozem dovolit pribrat.prosim, poradte mi

janka16

Ahoj.Súcitim s tebou.Jasom si tiež prežila svoje.Ale ,ked mi pri vracaní začala praskať žilka na oku, a vyzerala som ako upír s celým krvavým okom,som si uvedomila ako sa ničím.Chcela som rodinu, zdravé deti.Nejako som sa prinútila pomaličky začať jesť,snažila som sa nevyvrátiť jedlo.Dostala som sa z toho.! Mám super muža a dve krásne deti.Nepoddávaj sa,je lepšie byť plnšia a šťastná, ako chudá , chorá a nešťastná.Držím palce.

andy

7 rokov? To je dosť. Je super, že si svoj problém uvedomuješ a snáď si uvedomuješ aj to, že si sama nedokážeš pomôcť. Musíš vyhľadať odbornú pomoc, nejaké liečenie...rob s tým niečo, hádam nechceš stratiť svoj život. Držím ti palčeky