Zdravím Vás. Už tretí deň ma boli sánka pri jedení.Nemôžem poriadne otvárať ústa bo to nej hrozne pichá. Bolí to hlavne v kĺbe alebo ako to nazvať, tesne pod uchom.Neviem čo s tým, či počkať ešte pár dní, či to prejde, alebo navštíviť lekára, či to nieje nejaký zápal..aby to nebolo potom ešte horšie :(
Bolesť sánky
Už 2 roky mi v sánke puká, po čase mi pukanie prestane, ale vystrieda to silná bolesť v kĺbe, ktorá mi znemožňuje otvoriť ústa naplno, resp. otvorím ústa len minimálne. Bola som u zubára. Povedal mi, že mojím problémom je hlboký zhryz a odporučil mi, že buď pomôže fixný strojček alebo chirurgická úprava. Ja som však fixný strojček mala, zuby mi vyrovnal, avšak so sánkou nepohol. Vie niekto niečo o chirurgickej úprave, máte s tým skúsenosti? Bojím sa, pretože som niekde čítala, že 52% týchto zákrokov končí fatálne. Ďakujem
Zdravím vás všetkých, túto bolesť som zažíval, bol som u svojho doktora, u zubara ktory ma potom poslal na rentgen a nic nezistili. Neskor som bol na usnom kde mi nezistili ziaden prievan a ani zapal a povedali ze mam aj uši v poriadku. Proti tej bolesti som uz skusil vsetko ale nič nezaberalo. Len uplnou nahodou som sa sa dostal doma ku kvapkám do uší Garasone. Vravim si nemam co stratit, po týzdni pouzivania 2 kvapky 3x denne bolest ustupila o 90 percent a mozem znova pohodlne žiť. Kvapkal som si ich do ucha na pravej strane kde ma trapila bolest sánkoveho klbu.
Za vyskusanie nic nedáte. Mne to pomohlo. :)
ja mam s tym problem uz dlho, niekedy sa mi zda, ze je to lepsie, inokedy horsie,teraz to mam tak, ze sa nemozem poriadne najest, vyberam si len jedla, ktore nemusim velmi kusat ale aj pri tych mam neprijemny pocit pri jedle, ale takto sa to neda riesit dlhodobo, bojim sa otvorit poriadne usta, aby mi sanka nevyskocila.
Nosim na noc nakusnu dlahu, aby som si sanku setrila aspon v noci, ale aj tak je to velmi neprijemne a v podstate neviem co s tym robit.
Ako ste na tom teraz, ti co ste pisali, ze mate tieto problemy, citite zlepsenie po case, ci je to stale take iste a mam sa zmierit s tym, ze uz sa nikdy poriadne nenajem?
PROSIM VAS PORADTIE MY čO MA ROBIT STRAšNE MA BOLI SANKA NEDA SA TO VYDRžAT BOLY MA TO 24DENE NED SA ANI JEST KED OTVARAM USTA PUKA MY SANKA MA TAKE ISTE PROBLEMI KTORE STE NAPISALI PROSIM VAS NAPISTE CO STE STIM SPRAVILI CO VAM POMAHA A CI STE BOLI U DOKTORA CO VAM DAL AKO VAM POMOHOL DAKUJEM
A mate lisne kosti sankove asymetricke,rovnake,pretoze ja mam rovnaky problem,lenze ja mam na lavej strane vacsi klb sankovy,na ohmat ako keby tam bolo nieco na kosti vyrastok.A vadi mi to velmi,lebo mi to kazi asymetriu tvare.A doktor mi vravel ze mi to moze jeden jeho znamy lekar v Ba opravit z vnutornej strany,cez usta myslim.Co by ste mi radili mam to risknut.Nerobi mi to nejake extra problemi,len ta nerovnost,sa citim ako postihnuta :-(
ja mam zas taky problem ze ked otvorim naplno usta tak mi v klboch pri usiach susti a to iste mi robi aj ked pohybujem ustami zo strany na stranu. Neviete niekto cim to moze byt? Obcas mi v sanke aj pukne.
zdravim,mna bolí sánka už trištvrte roka a doktor povedal že mám nosiť dlahu nákusnú a tak ju nosím a nevidím žiadne polepšenie zatial..ešte mam problém zo zubami a veľký a z lavím kolenom a lavá sánka ma bolí :-D neviete mi poradit z vlastných skúseností čo mám robiť ??? :) dakujem moc