prosim vas o radu:
menzes som dostala na cas ako vzdy ale mala som ho uplne slabucky a bezbolestny..trval 5 dni a dnes som objavila na nohavickach trosku hnede.prosim vas stretol sa s tym niekto?pocas 5 rokov menzesu sa mi to este neprihodilo..dakujem za kazdu reakciu
5 dni slaba menstruacia + hnede spinenie
Ja som bola bola 8 tyzdnov tehotna a mala som menzes .A citila som sa hrozne.
Ahojte.mam problem.snazime sa o babetko tyzden pred poslednou menstruaciou ma zacali boliet prsia ale tak ze som ani spat na boku nemohla zvacsili sa.po menstruacii bolest neprestala.tento mesiac som mala dostat 20prisiel mi o viac ako tyzdenskor.neskutocna bolest nevolnost ako by ma oblial pot a zvracanie.trvala 2dni a 3dni hnede spinenie obcas trosku slabej krvi.mozem byt tehotna?
ja mam ten isty problém 2 dni pred menstruacou hnedy vytok nasledne slabá menstruacia 5 dni a potom zase 2 dni hnedy vytok....predtym som brala antikoncepcie vreya .ako som ju vysadila tak sa mi toto stalo
neboj sa je to podla mna v poho aj mne sa to prave tsalo
aj ja mam problem s menzesom.Uzivala som HAK 7 rokov, pred necelym rokom som ju vysadila. spociatku som mala menzes normalne, ale asi posledne 4 razy mam priznaky rovnake ako predtym, chute na sladke, plne brucho, vnutorne teplo, ale menzes sa dostavi na 1-2 dni, aj to asi pol dna normalne krvacanie a potom len take spinenie. Vyhadzala som sa vyrazkami v oblasti krku pri usiach.Som v zahranici, chystam sa ku gynekologovi, ale termin mam az o mesiac a pol.Som z toho nestatna, co to moze byt...prdtym som mavala menzes (pocas uzivania HAK) 4-5 dni, prve dni trosku slabsie bolesti. Moze to byt z HAK?
pred mesiacom som mala nieco hnede ale menses som este nemala prosim o radu co je to?
s priatelom nepouzivame sice ziadnu ochranu alee davame si pozor a to uz 3 roky..
myslite ze by mohlo ist o tehotenstvo?alebo niemoze to byt sposobene aj tym ze somv poslednom cas trosku schudla?
mne sa zasa z nicoho nic po takmer 15tich rokoch pravidelnej menstruacie (25dnovy cyklus) uz 3 x za sebou posunul cyklus na 35 dni! a tiez som z toho mimo (tehotna nie som ani nahodou)
tehotná nemôžeš byť?
prosim prihodilo sa to niekomu?