ahojte viete nejaký... pred týždnom osm vidleal jednu babu a mala uplnu tvár ako babika videla som že má makeup ale bol tak perfektný ani nebolo vidieť že ho má veľa.. a uplne rovnomernú tvár aký je najlepší ani nie mastny ani nie nejaký šupinkový ... radte..
Najlepší makeup nie umeli ale prirodzený na tvári ako babika
nikoletaadf
ja mam 01 TRANSLUSCENT (proti lesknutiu sa) a na to si davam este bronzovy tonovaci puder od PUPA aby som nebola velmo svetla,,,je fakt najlepsi mozes mi verit mam mastnu plet a kazdy jeden co som pouzivala od max factor cez vichy az po chanel ci lancome kazdy jeden mi robil efekt masky
samozerjme kazda jedna mame iny typ pleti ale tento loreal je fakt dobry ( co som ani necakala) nelesknem sa po cely den ,,,odporucam
baby, podla mna ziadny makeup co poriadne kryje neposobi prirodzene, a naopak. Odporúčam vám použivat podkladovú bázu- je to farba, ktorou si zafarbíte dané miesta, a nmebude vám vidno nedokonalosti. Ale su dost drahe, tak ja miesto tooho pouzivam napriklad ocne tiene. Mam zelene, dam si ich vyrazku, pretriem lahkym makeupom a nic nevidno! Začervenané miesta (zapálené vyrážky) netralizuje zelena, tmave kruhy zase bieela a tak. pohladajte na nete
a ten loreal mineral..... tak aké čislo si beriete? ako číslo.. farby?
Niektoré baby maju od prirody taku krasne porcelánovú pleť ako Japonky. Ja sa o takú pokúšam make-upom ale ešte som nenašla taký. Zatiaľ najlepší make-up ktorý som vyskúšala je Affiinitone . Jr lahky,prirodzeny, nerobi flaky. SUPER:)A chysta sa časom na Toleriane
od loreal je taky "mat minerals",,ja ho mam je uplne super ziadny efekt masky ale budes mat plet ako babika ;) ziadny sa mu nevyrovna ani chanel ani nic podobne odporucam