ahojte viete nejaký... pred týždnom osm vidleal jednu babu a mala uplnu tvár ako babika videla som že má makeup ale bol tak perfektný ani nebolo vidieť že ho má veľa.. a uplne rovnomernú tvár aký je najlepší ani nie mastny ani nie nejaký šupinkový ... radte..
Najlepší makeup nie umeli ale prirodzený na tvári ako babika
michaela - tak pouzivaj tonovaci krem, nekryje tak ako make up ale vyzera uplne prirodzene. aj tak vacsinou do prace pouzivam tonovaci krem a ked priatel vidi dievcata s make upom tak hovori ze aku maju "tapetu". vyzera to prirodzene a ten moj tonovaci aj lieci takze super :-)
Ja nemám veľmi peknú pleť, iba občas sa stane, že vyzerá celkom normálne, a aj tak má priateľ radšej, keď na nej nič nemám. Podľa neho som krajšia tak... Ale bohužiaľ, s tým je spokojný iba on :)
no na vysokej skole sa asi na noc dievcata pre istotu neodmalovali :-) potom mali rano chlapci soky... zvlast ak mali noc predtym aj par poharov vinka :-) moj priatel sa nestazuje a to sa pri mne prebudza uz 2 roky :-) alebo si uz zvykol ha ha
ja pouzivam make up annemarie borlind. predtym som pouzivala tonovaci krem na mastnu a problematicku plet, tiez je super, ale make up prekryje predsa len viac. ked si dam este farbu na licka, tak to vyzera super!
Čaute baby a kde ste našli ten L´Oreal - Mat minerals? Lebo v drogerke som ho nevidela... Aspoň neviem, možno som slepá :) Ale chcela by som ho raz vyskúšať.
bejbe...
ja ho mám, mám mastnú pleť a som s ním spokojná..keď ho poriadne rozotrieš a necháš chvíľu na vstrebanie (a až potom púder)tak je v pohode.., naozaj zmatňuje a stačí keď si ho dáš trošku a naozaj nemáš efekt masky..navyše nezdôrazňuje každý pór alebo nedokonalosť pleti..
ale každému vyhovuje niečo iné takže keď som spokojná ja nemusíš byť ty :)
baby počuvajte nemate nahodou niekto ten makeup od astor 24 perfect stay?
ja mam dobru skusenost s vichy... mam problematicku plet ale pod nim posobi tak hladko a prirodzene