pls poradte ... :(
Ako si mam prestat honit?
sdf: to je somarina ten priklad na tej zene ved si to obia aj muzi co maju pravidelny sex....
je dokazana vec ze ti co moc masturbuju maju mensy chtič si najst zenu , lebo akonahle za 3 , 4 dni dosiahne urcity bod nadrzanosti tak nie aby nasiel si neaku ale zacne honit a tym to zas vybyje a staaale dokola = zivot bez zeny :D tak preto je to nezdrave :D
a co sa tyka vajec neverim tomu jak niekto pise ze aj 3 x za den je to zdrave . ukazte mi takeho doktora
neviete niekto o nejakych liekoch na potlacenie sexualnej chtivosti? dikes
ty si uplny magor :))) neprestavaj s tym ako uz bolo spominane je to zdrave a robi to kazdy :)
Namoč si ho na polhodinu do SAVA a uvidíš, že Ťa to chvíľu ani nenapadne.
antidepresiva beriem, ale nie na tento ucel ... :(
Zviaz si ruky za chrbtom :-)
moj priatel je so mnou a aj tak si honi...a som rada, lebo inak by som uz fakt pri nom nevladala...ja mam sex rada a zvladnem vela...ale on nikdy nema dost...tak si hon a neries..co je na tom zle...
si blazen, preco s tym preboha chces skoncit??? jedna vec je ,ze to robia vsetci, druha vec je ze je to zdrave!!! tak neviem co riesis...
Zacni brat antidepresiva a zabudnes na masturbaciu,lebo uz nebudes mat chut na sex.Budes tak mat viac casu na ine cinnosti.