pls poradte ... :(
Ako si mam prestat honit?
preco by si si mal prestat holit ..... urcite je pekne ked sa o seba staras i tam dole
Trineo mislim ze je to presne tak ako to vravis ti oni o tom nič nevedia som zavisli nevidrzim den ci dva robievam to 2-3krat denne a nejake vinimocne dni aj5-6-7-8 krat za den som zavisli a chcem s tim prestat mam nutkanie a chcem presat zacal som sa modlit prezehnavam sa kazdich15minut vkuse denne uvedomujem si ze to je zle a chcem s tim prestat ale 3 krat do roka sa mi zda ze som nemasturboval tizden musim masturbovat chodim na skolu a bol som 1-2 a teraz som3-4 a z nejakich predmetov aj prepadam moji kamosi si mislia ze som dement od vtedi o som to robil prvi krat a pred tim som bol uspesni sli po mne babi mal som vela kamosov atd proste raj no potom sa to vsetko zrutilo chcem s tim prestat trineo prosim pomoz mi nepoznas nejaku tabletu liek modlitbu jedlo co kolvek abi som na vzdi prestal prosim prosim trineo prosim budem ti do smrti vdacni ak mi pomozes je to pre mna utrpenie prosim trineo a mislim ze si spravni clovek a ludia bi sa mali od teba ucit.
Masturbácia je hriech.Nezosmilníš.Už starý židia vedeli že je to nemravné a nemorálne.Na tvojom(vašom)mieste by som prestala kým sa ešte dá.
ja mam ärpble, ze ked sa dotknem mojho zaluda palima. Mozeto byt tym ze nemam na nom gel a preto? Pls poradte dakto
Masturbácia je zdráva kludne to rob každý den no nie 15 krát do dna to je choré :D ...
Počuli ste o tom ? :
Chlapec mal 16 rokov a mal 42 orgazmov 19 vyvrcholeni jeho telo to bevydržalo a zomrel .
tak na rovinu je to debilina honit si ho NECH ZIJU DEBUII
Prečo chceš skončiť s niečím,čo je normálne,pudové a prirodzené?Je v tom viera-či čo ta trápi?
tiez si myslim,ze masturbacia je zdrava.ja som bez partnera 2 mesiace a tiez na "ukludnenie" masturbujem a viem,ze to robi aj on.ked si volame,rozpravame sa o tom :P vzdy lepsie,ako by mal kukat po inej zenskej !!! mimochodom,my mame takuto sexualnu praktiku uz zabehnutu,masturbujeme jeden pred druhym,alebo obaja spolu.mame rozne hry,ktore nam trosku ten sex spetria :P ale zase viem,ze ked sme spolu,urcite si nebrhli niekde v kupelke bezo mna !!!