ach, tie vztahy...verite na vnutorne pocity?

Príspevok v téme: ach, tie vztahy...verite na vnutorne pocity?
jasmine21

ahojte.Nedavno sme sa s praitelom rozisli.Bolo to kvoli dost velkej dialke,zacal sa strtetavat s inou,a teraz je s nou.niekedy mam pocit vo vnutri, ze medzi nami este nieco ma byt..no potom zase mam pocit, ze je uplny koniec...aj ked ten prvy pocit je ovela ovela silnejsi...namyslam si to lebo ho mam este rada?..uz som taky pocit mala...a stalo sa aj tak ako som ymslela..ale teraz neviem...aky je vas nazor?

jasmine21

jedine co chcem, je aby to uz tak nebolelo..uz by nemalo..ved su to uz 2 mesiace...a stale mam pocit, ze sa to este enskoncilo, ze sa to raz vvrati..mozno nie , mozno ano..je zvlastne ako cas hraje vzdy tu najdolezitejsiu ulohu...a drzim ti palce frank, nech ti to vyjde (a aj mne)

thomas162

presne toto teraz zazivam. rozisli sme sa s priatelkou ona to skusa s inym no ja stale verim ze sa nieco stane a ona ma bude lubit tak ako predtym. je to asi nemozne ale ja neprestavam verit. a tiez suhlasim desi ma predtava ze to moje male bude robit vsetky tie veci co robila somnou snim. drzte palce rovnako ako ja drzim palec autorke

jasmine21

xaxa3: tak to si trafila do cierneho :( .jedine co chcem, je aby to uz prestalo boliet ...ale jedno som si ista...AK sa s nou rozide, ci teraz alebo o 2-3 roky(dajme tomu), viem ze ja budem ta, ktorej bude vyplakavat..len neviem ci je to dobre, alebo zle

xaxa33

Ty máš tak maximalne asi taký vnútorný pocit, ktorý si vraví !môj byvalý to robí s inou a kašle na mňa, možno ho tá nová omrzí a vráti sa ku mne! - no nie je to tak?

didi1234

To vies.Laska prinasa bolest, ale bolest tiez lieci.Laska proste bolest je...Az ked ta prejde vsetky tie city a prejde uricty cas az potom zistis, ako to bude

yxo

zjavne je to tym ze on sa rozisiel s tebou a ty by si to chcela vratit a preto mas tie pocity....ked mam byt uprimny namyslas si.....

frank

ktorym dnom konci vztah?....taky pre srdce nejestvuje.....a najlepsi liek ja ako stale cas....potom budes lepsie vediet......

Piskotka783

Myslím že to je klamlivý pocit kvôli tomu že ste mali vzťah,boli ste spolu a nevieš si ešte predstaviť byť bez neho práve kvôli tomu že k nemu stále niečo cítiš..postupom času,city oslabnú a uznáš že je úplný koniec..ale možno sa všetko vyvinie inak a budete zase spolu:) neviem je to ťažko povedať,ako sa to vyvinie..každopádne sa neviaž na minulosť:)