cawte!viem, ze o tomto lieku tu je toho dost ale nenasla som co potrebujem.chcem sa spytat, ti, co ste ho uzivali od zaciatku liecby ste pouzivali hydratacny krem?lebo tvar zevraj zacne byt sucha.ja to beriem este len tyzden a zatial nemam suchu, ale newiem ci uz mam teraz pouzivat ten krem alebo staci az potom ked sa mi zacne vysusovat.dikyy caaavte
Roaccutane
Ach ludia co pisu ze radsej to nebudu brat lebo to ani doktorky nepredpisuju kazdemu... A ze je to svinstvo vobec tomu neverte... Nedaju vam to hned sami od seba ale radsej vam daju kremy za 10-tky eur za mesiac a zarabat na nas akoby nam mali pomoct. Kazdy na to pise zlo len ten co to nevyskusal. A ten co to uziva tak kazdy je spokojny. Co to neskusia lebo sa boja tak robia podla mna chybu. Aj ja som to zacal uzivat. Iba par dni ale verim len tomuto. A dnes nieje nic len tak.. Vsetko musi mat nejake riziko. A kto ma tu tvar taku hroznu ako ja.. Teda kazdy co ma s tym problem nie len krasa ale aj to boli.. hlavne na chrbte. Tak kazdy topiaci sa chyta slamky. Nechapem ludi ktory tento zazrak prirody zavrhuju
niektory z hydratacnych kremov na citlivu plet z lekarne,. bioderma, la roche, eucerin..
BEJBY: ak si to neužívala tak prosím aby si opustila tuto miestnosť. Ak máš nejaký doktorský titul alebo máš s tým skúsenosti tak prepáč. Ale ak nie tak sory ale nemiešaj sa do toho.
Ja mam len jednu otázku berem to týždeň aj 3 dni a pleť sa mi strašne vysušuje ostatné hydratačné krémy mi dráždia pokožku a mam ju potom strašne červenú. Čo by ste mi doporučili??
a prečo by si to skôr chalanom odporučila ako babám?...ved ked ani babám nič iné nezaberie...nechápem ti
Je to super.Bral som to asi pred 5 rok a pomohlo.Aj pečeň mi ostala...akné sa už nevrátilo.
Počas liečby tvár začne schnúť,preto treba hlavne na noc mastnejší krém skor z lekárne.
Adar, tiez som sa rozhodovala pred rokom, ci sa na to mam dat, alebo nie...ale rozhodla som sa, ze nie...je to velke svinstvo...ja neriskujem, ze o par rokov kvoli tomu budem mat dalsich x choroob...a keby to bol taky "bomba" liek, ako ho niektorii ospevuju, tak co myslis, preco uz dnes vacsina lekarov ho nepredpisuje?...asi nie preto, ze nechcu svojim pacientom dobre...ale vedia dobre, ze co to zac...neber to podla mna, musis prist na pricinu, ze od coho mas vyrazky, daj sa radsej na prirodnu kozmetiku, bez chemie, na doplnky, upravit si jedalnicek atd...su tu temy o tom, je ich hodne aj od RNG... a nepchat do seba takyto jed, ani HAK...aj ja este stale bojujem s vyrazkami a chcem prejst na vsetko prirodne aj na kozmetiku...tak drzim ti palce, zvladnes to aj bez roaccutanu!
ja mam s tymto liekom skusenosti..je to fakt bo,ba..verte mi..zp zaciatku to bolo fakt horzne..musis si davat rano aj vecer hydratacny krem..a nezabudni aj na pery..tie som mala fakt vyschnute...ver mi oplati sa to..keby nebolo toho..bola by som teraz ako lienka:D./.mala som fakt strasne akne..len sa modlim aby sa mi to nevratilo//ale ten liek naozaj pomaha...po pol roku je vsetko prec a za dalsi mesiac bude tvoja tvar vyzerat skvele..mne ostali jazvy.na tvari..ale to sa snazim spilovat takym jedynm pripravkom...skinoren myslim..make-uo pouzivam stale pretoze to lepsie vyzera...tomouto lieku vdacim asi za vsetko moje stastie...nahle sa mi zdvihlo sebavedomie a ja som sa konecne mohla pozriet ludom do tvare..:D..teraz za mnou chlapci behaju ako divi..co predtym o mna ani nezakopli...len ked bude mouzivat neskor make-up..tak sa snaz si ho nenatrepat vela..pretoze to fakt nestoji zato..a efekt bude este horsi ako bez maku-upu:D
adar:podla mna vyskusat ano,a mam sa koznej spytat na tento pripravok?ja som uz fakt zufale chcem mat peknu tvar bez make-upu,podlla was kozmeticka pomaha?podla mna ani nie,lebo je to chemia,newiem ale ja chcem zacat si cistit organizmus zvnutra aby sa mi to dako vyliecilo a nie mastickami iba tu co mi kozna predpisala ta mi ucinkuje na vyrazky,lenze teraz vyrazky nemam len zacervenane miesta a uhry ale ked najblizsie k nej pojdem tak sa jej spytam na to nech mi poradi do pekla ved sa ucila 5rokov za to coo robi tak by hadam mala wediet,ale spoluzacka berie tento liek a riadne jjej to pomohlo,ked mate vyrazky a idete za koznou a nenico dore predpise fakt to pomoze ale ja uz vyrazky nemam len hroznu plet fkliaciky body a tak dalej:(