ahojte. z nicoho nic ma z dna na den chytila kvalitna angina. beriem antibiotika, ale vraj je na to dobry studeny pomarancovy dzus a celkovo studene napoje, mozete mi poradit prosim?
Angíína? ako sa vyliečit alternatívnou liečbou?
nanukova torta... uplny zaberak :)
suhlas s damianom, v kyslom prostredi sa mnozia bakterie, preto pri kazdom ochoreni sa jedna o prekyslenie tela a pomoze co? Zasada- osvedceny recept krory zabera.
Namiesat si za lyzicku soli- najlepsie morskej ale dobre posluzi aj obycajna, za lyzicku sody bikarbony-ktora prave prekyslene prostredie dostane pod kontrolu a toto zmiesat s 2dcl vody. Touto vodou si kloktaj hrdlo aj 3 krat denne, zarucene uvidis rychlo vysledok.
damian ja s ati snazim napisat mail ohladne mojich problemov ale nie a nie ho odoslat vzdy sa mi vrati "mailer deamon"
Nevyhnutny je vitamin C 1000mg, uzivat podla akutnosti. Pri stredne akutnych stavoch minimalne kazdu hodinu, pri silne autnych stavoch kazdych 15 minut. Uziva sa AZ DO USTUPENIE PRIZNAKOV.
VITAMIN C NEBRANI UCINKU ANTIBIOTIK, ALE IM ASISTUJE. PLATI TO AJ PRE UVEDENE VYSOKE DAVKY.
Zdroj: Prirucka ortomolekularnej mediciny.
Preco sa nesmie pomarancovy dzus? Lebo je kysly (velmi nizhe pH) a v kyslom prostredi sa aktivne mnozia bakterie. POtrebne je vytvorit vysokozasadite prostredie (sodou bikarbonou). Preco sa nesmie studene? Lebo sa oddavna vie, ze studene podporuje zapaly. Iste, bolest mozno ustupi na chvilu, ale v konecnom dosladku zapal sa rozsiri. Teplo (nie horuco) je potrebne na rozptylenie zapalu. Pri teple totiz su ulahcenemetabolicke detoxikacne procesy.