Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Angíína? ako sa vyliečit alternatívnou liečbou?

Mimi323

Damian, mám C 1000mg. Je toto zloženie dobré?:
vit.C ascorbic acid
rutin fromdimorphandra molilsgousse
Hesperidin Complex (citrus limon..)
also contains:
(cellulose, croscaramellose sodium, vegetable magnezium stearte, stearic acid, silicon dioxid, hypromellose, polyethene glycol, montan wax)

Čo vravíš na to zloženie, je dobré, alebo vyhadzujem veľa peňazí za somarinu?

damian

Pripominam, davky vitaminu C ,ktore v naliehavych pripadoch sa podavaju, dosahuju az 200 a viac GRAMOV (200000 mg) v priebehu 24 hodin - VNUTROZILOVO.

Ani 1000 mg vit C kazdych 15 minut nie je vela, ak nevyvolava hnacky.

damian

Ak by teplota stupala, ries to 500 mg paralenom. Nech nadalej pije vela vody, nie cierny caj, bylinkovy moze aj zeleny. Necj he len SUROVE ovocie a zeleninu az do ustupenia priznakov. Ziadny biely cukor. Daj jej vypit sodu bikarbonu, hoci aj slaby roztok taky, aky znesie - 2 x denne. Mozes tam dat aj trochu jablcneho octu.

Rano chod do lekarne a pytaj si 500 alebo 1000 mg vit C, tak, aby tam nebolo sladidlo aspartam. Rozpuc ho a davaj jej ho z medom 1000 mg kazdu hodinu, alebo aj kazdu pol hodinu az do ustupu problemov. Pripadne hnacky nie su problemom - ked sa objavia hnacky, znamena to, ze v krvnom sere ja akuratny dostatok vit C, vtedy trosicku davku alebo frekvenciu podavania vit C treba znizit.

bambulecka

Damian,
zacalo to cez vikend miernou teplotou a v pondelok v noci uz mala vyse 38.C ,+ silny kasel,myslela som si ze to nejako zvladneme doma bez doktora,ale som sa bala aby to nebolo nieco vaznejsie.To antib. mi dcera odmieta so zatatymi zubami a hroznym krikom.Doteraz bola len raz chora a nebol problem jej dat liek.Pije vela cistej vody+caj ten vit.C doma nemam.

damian

Bambulecka, popis blizsie symptomy dcerky. Osobne by som na 100% daval malej vytamin C, kedze ma 3.5 roka, tak 1000mg kazdu hodinu alebo aj castejsie. + vela vlaznej nesytenej vody.

bibinkaa

damian: mno davala som si len slanu vodu.. a dneska vecer iba vodu so sodou bikarbonou.. mam to zmixovat secko naraz? ako soda, voda a sol??

bambulecka

zdravim vsetkych,chcela by som poradit.Moja mala(3,5 rocna)chytila nejaku virozu,dnes sme bol u lekara a ten nam napisal antibitikum.Problem je v tom ze mala to odmieta pit,skusala som jej ten sirup dat nasilu a skoro sa mi povracala.Bolo mi z toho hrozne,nasilu to do nej pchat,potom som to vzdala.Vecer by som jej mala podat dalsiu davku,a neviem co mam robit.

damian

vcera mi cela strastna pisala babicka 2 chlapcov, ktorych uz pridlho trapil kasel. Ja som im radil davat chlapcom 1000mg vit C kazdych 15 minut, oni podavali 1000 mg kazdu hodinu (potvory ludia nikdy nedodrzia to, co pisem), vcera mi cela stastna volala ze obom chlapcom kasel celkom ustupil.

Ludia maju castokrat priznaky skorbutu (anaskorbemia, akutny nedostatok vit C) a myslia si, ze maju ktovieake choroby. pritom staci tak malicko, doplnat dostatok cecka.

Cela tema okolo vitaminu C je velmi velmi smutna. Je to konvencnou medicinou viac nenavidena tema, ako rakovina.