vysoky tlak

Príspevok v téme: vysoky tlak
slovacik

Dobrý deň, moja mama 65r. užíva na zníženie krvného tlaku 6 kombinaciu liekov. Doobedu ma tlak ešte prijatelný 14/80 alebo aj 125/80 ale večer okolo 20,00 je už tlak 195/105 a to aj pri upravenej liečbe. Neviete mi neikto poradiť čo sa dá s tým robiť alebo nejakého odborného lekára ale naozaj odborníka z okolia KOšíc alebo Prešova?
ďakujem

RNG

slovacik niekto tu zrejme klame, lebo napr hned prve losartan ma polcas zivota v tele 1.5 az dve hodiny, takze nemoze ucinkovat 24 hodin. Vsetky uvedene su chemikalie s mnozstvom postrannych ucinkov, co sa znasobuje tym ze ich predpisu viacero.
Cievy si treba cistit(lecitin lipazy), tym sa zlepsi priechodnost a odstrani do znacnej miery moznost porazky, tiez znizi tlak.
Spruznovanie ciev roznymi antioxidantami a flavonoidmi tak isto znizi tlak a zmensi pravdepodobnost aneurizmu(presknutiu ciev)
Vasodilatacia(tj uvolnenie a rozsirenie ciev) sa da dosiahnut aj hlohom(Hawthorne, ovocie,mechanizmus ucinku je ACE)
A diuretika(mocopudne latky, ktore tiez znizuju tlak vylucenim vody) su v prirode v dostatku, netreba brat skodlive synteticke chemikalie.
Stresy, ktore casto vedu k skakavemu krvnemu tlaku sa daju zmiernit vitaminmi B, ronymi prostriedkami na neurotransmitery(SJW, SAM-e, L-DOPA, 5-HTP, GABA), podla toho, co telo potrebuje. A casto je vysoky tlak sposobeny prebytkom Na a nedostatkom K, pripoadne inych mineralov ako vapnik(calcium) a horcik(magnesium).
To vsetko sa da dodat bez problemov.
Telo hlavne v a po prechode nevie dobre hospodarit s mineralmi a pre to je dobre brat pomocky na lepsie travenie, na zlepsenie hormonalnych hladin a casto aj doplnky mineralov na kosti(to su zaroven neurotransmitery, casto zodpovedne za kolisavy tlak)

jaeny

prečo neskúsi prírodné produkty,napr.čaj z vyvarených orechových škrupín hlavne večer a cesnak bud surový alebo v tobolkách

Vixen87

Liecba vysokeho tlaku !! Seriozna vec ktora ponuka riesenie vaseho problemu. Viac info na lenka.ladybird@gmail.com

Preukazatele vysledky

slovacik

rano berie Losartan 50mg, Furon, Bisocard, Lacipil na obed Rasilez večer Losartan, Kamiren XL, Lacipil.
Veď to sú lieky čo v návode píšu že ich účinok trvá 24 hodín a večerný účinok je nula. My sme už z toho nešťastný. V podstate sono obliciek nadobličiek, srdca a ciev sú v norme až na srdce tam sú nejaké ľahké zmeny. Ale bodaj nie pri takom tlaku. Krv, moč v norme. Lieky užíva už asi 2 týždne. Predtým mala inú kombináciu bez Lacipilu, rasilez, a Kamirenu. teraz jeje pridali tieto lieky.

farmaceutka

Treba jej mierne upravit liecbu. Celkom schodna cesta sa mi zda presunut niektory liek na obed alebo podvecer, lebo jej evidentne nestacia udrzat tlak v medziach po cely cas, takze by ich mozno bolo lepsie rozlozit.