gynekologia

Alexandraa

tento tyzden som bola druhy krat u gynekologicky, prvky krat mi urobila len sono ale teraz som uz vedela ze ma bude normalne vysetrovat som stresovala trosku, ale ked ma vysetrovala tak to vobec nebolelo, trosku neprijemne ale trvalo to chvilku a som rada ze to mam za seboua ze vsetko je oK.

diablica

tak, co by som dodala...mna uz cez konecnik nevysetrovala...spravila len mi ultrazvuk cez podbrusko...takze to bolo maximalne ok...ale nabuduce ma uz vysetri normalne...a tiez som mala teraz 20,ked som tam bola a panna...je to normalne..

1991

derbyy/ no ano mali sme nechraneny styk....no ale stale ked to nanho plide tak vyberie aby sa nieco nestalo fakt davame pozor....a som bola u gynekologicky a povedala nech si spravim test a mam jej zavolat....

sara

A nie je to cez konecnik velmi bolestive? A nepouziva pri tom nejake tie hnusne nastroje,ktore tam ma k dispozicii? Je podla vas lepsie ist k muzovi alebo k zene?

suns

babenky, jedna kamaratka otehotnela pri druhom sexe, bola to prerusovana suloz. Fakt stat sa moze cokolvek, staci troska spermii, donutra - von a je to... Opatrnosti nie je nikdy dost...

derbyy

1991,a mali ste nechraneny styk?akoze bez kondomu?alebo teda prerusovanu suloz?ale v kazdom pripade,neboj sa ja som prezila to iste,ono je to lahke povedat si,ze spravim si test a druha vec je si ho aj spravit lebo to su asi najhorsie tri minuty v zivote cakat na to..ale ku gynekologovi sa neboj ist,najprijemnejsie tam nie je,ale trva to fakt malicko a ked odtial vyjdes,budes rada,ze si v poriadku a ze to nic nebolo..fakt:)neboj sa..podla mna je vsetko v poriadku

1991

zajtra by som chcela ist na gynekologicke vysetrenie este som tam nebola tak mam trosku strach z toho ze co to je..ale hlavne tam idem kvoli tomu ze mam pocit ako keby som bola tehotna..neda sa povedat ze nie som aj ze som pletoze som si nerobila test a aj mam strach si ho spravit nechcem vidiet co mi ukaze..pribrala som mam zvacsene brucho trosku ale to moze byt aj z toho ze menej fajcim..meskaju mi kramy uz dlhsiu dobu...partner tvrdi ze je vsetko v poriadku ze nic mu neuslo a ja som o tom tiez presvedcena davame si velky pozor...tak fakt neviem co je vo veci...

kikina

neboj sa, ja som na prvom vysetreni bola ked som mala 19 a bola som strasne vystresovana,ked ma lekarka zacala vysetrovat tak sa mi az nohy rozklepali:)..je to trochu neprijemne ale da sa to zvladnut, proste prstom ti nahmata konecnik, zasunie ho tam a podbrusko ti prehmata, potom este odhrnie male pysky, skontroluje ci je vsetko v poriadku a na zaver ti este prezrie prsia..budes to mat raz dva za sebou,nie je to nic strasne.drzim prsty:O)