muzi na ulici sa najskor za ktorou otocite?ktora vas ocari najviac?
brunety,cervenovlasky alebo blondiny
tak baba nemusi byt anorekticka a moze byt chuda co teraz sa za nou nikto neobzrie alebo co :D
myslela anorekticky
kikina: ako si to myslela nezdravo vychudnuta???
zenusky, absolutne nezalezi na farbe vlasov, mne napr. je osobne jedno ci je zena blond, ciernovlaska, brunetka, alebo cervenovlaska atd... :) Aby som sa obzrel na ulici po zene, tak zena musi byt pekne oblecena a musi mat iskru...A ked uz teda ide o vlasy skor ako farbu si vseimam uces ,to spravi hrozne vela...
Hmmm, tak si prefarbim vlasy a bude :D. Totiz z dnesnych "hrzdavych" ma 70% farbu na vlasoch, t.j ze su to kombinacie brunetieka, blondinok a mozno ciernovlasok :D. Ale aj mne, ako babe, sa strasne lubi taka ta cervenkasta farba na vlasy :-P...teoreticky mi je to jedno, ale viem, ze povodnu farbu by som nikdy nemenila, nikdy. som s nou nadmierno spokojna :).
kikina ma pravdu,,,moze byt aj vyholena ak vyzera fakt dobre chlapi slintaju ako psi!!!!
kdo nemněl zrzavou, neví co je láska...
aaale prosim vas, ved to nezalezi od toho ake ma baba vlasy, chlap sa otoci za zenskou kvoli tomu ako vyzera a nie pre jej farbu vlasov..cize moze byt blond, bruneta ci rysavka, ak je zanedbana, neupravena, tucna/nezdravo vychudnuta, chlap sa za nou neotoci
ze vraj cervenovlasky su najlepsie v posteli a najsexy
hrdzave :o)