chcem sa spýtať či s tým mate dakto skúsenosti, nie je riziko že to môže vypadnuť? alebo je lepší krem?
PHARMATEX vaginálne kapsuly
a čo ak napríklad tri hodiny chodím, prechádzam sa a potom sa s chlapom pomilujem a spraví sa domna .. pharmatex vyteká, nieje šanca že vytečie, a malé množstvo ktoré ostane vo vagine nezabie spermie ??? .. toto by ma fakt zaujímalo
hmm no tak pharmatex ma zabit vsetky spermie do 10tich sekund
tie 4 hodiny znamenaju ze ak si to das o 15 00
tak sa z hruba do 19 00 moze do teba spravit bez toho aby sa znizila ucinost
pri kazdom styku treba pouzit dalsiu davku
takze ked pominie doba 4hod a ja uz mam po sexe, tak som nechranena? samozrejme za predpokladu ze sa do mna priatel spravil. Moc tomu nechapem, ved spermie maju zivotnost v tele zeny aj 3dni takze po 4hod mam sancu otehotniet. Bud to nechapem spravne alebo je to podla mna nespolahliva metoda, prosim vysvetlite mi to niekto?
pharmatex je super, neviem si ho vynachváliť..ked som si ho prvý krát zavádzala, tiež sa mi zdalo či nieje dostatočne hlboko a zdalo sa mi, akoby mi tam hompálal abo co..no už som si na to zvykla, a úplne mu dôverujem ..
ma to strasnu chut skusal som to o.O
4 hodiny posoby kapsula
krem tusim osem ( je to v letaku )
pri kazdom styku treba novu davku
1.Po pouziti tejto kapsuly oralny styk asi nieje pre partnera moc prijemny vsak?
2. Docitala som sa len ze 4hodiny posobi tato antikoncepcia, ale len do prveho orgazmu? alebo aj potom....ale to asi uz nie vsak?
kapsula sa rozpusti aa posobi ako lubrikant
ake to je moct si dat do posvy taku kapsulu? je to tam nejak citit pocas pohlavneho styku?
tu stranku som už celu prečítala,len som chcela počuť názor niekoho kto to používa
btw je to sice babracka ale musis 5 minut cakat a to byva dlho O:-)
btw urcite si precitaj letak :)