chcem sa spýtať či s tým mate dakto skúsenosti, nie je riziko že to môže vypadnuť? alebo je lepší krem?
PHARMATEX vaginálne kapsuly
no lebo je dosť nepraktické brať čípku so sebou niekam .. náhodou sa mi roztopí .. a ked bude leto, náhodou nás to chytí trebárs na prechádzke po lúke alebo ja nvm napr. vo vlaku? neviem si predstaviť akoby to asi vyzeralo, narábanie s čípkou :D .. takto by som si ju dala doma, a žiadna starosť :P
no nie ? :)
ho hmm tak 2,3 hodinovy sex je dost vzacny :OP a co sa tyka tej trojhodinovej prechadzky to sa musis spytat na www.pharamtex.sk to ti tu asi nikto nebude vediet presne povedat
a ked to vyteká napr dve tri hodky ? .. ved NIEKTO prosím, ty si taký mudrlantík, šak mi to niekde nájdeš :P
nevsimol som si to O:-) a nemalo by to ovplivnit ucinnost
niekto- nestotožnujem sa s tvojím názorom! :DD vyteká to počas sexu :) síce nie moc ako pri krámoch, ale vyteká :P
nemam pocit ze by to pri styku vytekalo
jasne ze nevytecie to, je to dost huste..normalne pred stykom si to das min. 5 minut a nie je ziaden problem..len by som neodporucala davat si to niekolko hodin pred stykom, podla mna sa tym ucinnost znizuje
tak ak to vyteká nie je riziko že to môže vytiecť aj počas styku?
tak dík :D
tak to neviem neskusal som
spytaj sa na www.pharmatex.sk
a daj vediet :)