Chcela by som pomoct mojej kamarátke, na očnom bielku ma také červené. Moze to byt od toho ze jej v oku praskla zilka? Co jej poradíte, aby jej to zmizlo? Ona si skusila nakvapkat mlieko. Volakedy, ze sa to tak robilo.
Asi praskla zilka v oku
dakujem volakedy poviem jej, a majka napís ako dopadla tvoja mamina.
ja mam taku skusenost,v praci som sa buchla do nohy spredu ako je pystala,ale poriadne,az sa mi zatmelo pred ocami,tak som zacitila take hmliste videnie,stale sa mi zdalo,ze nevidim jasno.Ked som sa pozrela do zrkadla,mala som v OKU ROZLIATU KRV.Zaujimalo by ma,ci nejak ten uder nohy suvisel nejak z okom.Mozno,ze su tam nejake body, ktore su spojene zo zrakom.Ak ma s tym niekto skusenost budem rada,ked sa ozve,len tak ma to zaujima.
mamke tiez vcera praskla zilka v oku (ci cievka? neviem) a tiez sa jej zacervenala jedna cast bielka v oku. bolela ju hlava. tak neviem. nic by sa jej nemalo stat nie? bala som sa, ze ci sa nieco nestalo v mozgu. predsa len... ma 60 rokov pomaly. ale sla k ocnej lekarke rano.
Ale to by malo byt materske mlieko, len to ma antisepticke ucinky. V tescu ho nezozenies.
Včera som jej volala, raz jej to asi mizlo a raz sa jej to objavilo, tak uz to vyzerá, ze sa to lepsí. Hádam jej to prejde a upraví sa to.:-D
pravdepodobne žilka. za pár dní by sa jej to malo vstrebať. ak to tak nebude nech zájde k lekárovi.
nech radsej zajde k ocnemu lekar.