zdravim taku mam otazocku ako je to so slobodou v partnerstve...myslim si ze som dost tolerantny clovek, ale niekedy mi to lezie vsetko na nervy...s priatelom sme spolu skoro rok...a davam mu dost volnosti napr ja bud idem s nim vonku alebo sa ucim doma na skusky a tak,o dost menej som s kamoskami ako v minulosti proste nestiham..a priatel chodi aj casto s kamosmi von to mi ako nevadi na to som si uz zvykla, to nie je problem...ale proste on nechce aby som sla na diskoteku bez neho, ze len s kamoskami a pritom on na diskoteku nechodi velmi rad...a tak napr teraz chce ist na tyzden za sestrou na druhy koniec slovenska ona je tam na internate a on tam bude tyzden s nou,a pritom tam urcite je s holkami na izbe a tak..proste bojim sa o neho a tak....aj ked mu doverujem,on je stale taky mily k vsetkym dievcatam vo vseobecnosti oblubeny a tak...ako je to s vami
kolko slobody v partnerstve?
ivanka_83 neznasam taketo sexisticne nazori preco si myslis ze vsetci chlapi su taky ??
ja to mam z druhej strany moja frajerka je stale s kamaratmi a tiez netvrdim ze vsetky zeny su take o.O
moj kamarat je strasne prijemny spolocnik.kazda zena je rada v jeho spolocnosti.no amna raz ocaril, zaflirtovala som si s nim a on sa zacal predvadzat.ukazal mi mobil a kolko ma mileniek.as 10 ich bolo.od 16-40 rokov.on mal vtedy asi 29 a ja asi 22.no ale to ma odradilo.muzi su taky.ten moj nie.ja stale somnou.ale kedysi, ked sme este nemali dieta, pekne ma stval.stale bol s kamaratmi.no a ti su vsetci rovnaky....baby, netrapte sa a bavte sa.zivot nieje o trapeni...ten moj kamarat, ten casanova-neskutocne zbohatol, ma priatelu a caka s nou dieta.ano.je vyborna partia.ale pochybujem, ze jej je verny....je pritazlivy, prijemny, fesak a teraz ma este aj prachy
ten tvoj ked chce ist so sestrou tak tam ma urcite nejake DOBRE kamaratky...
no ja mam vyse 2rocny vztah (na dialku,ja studujem v KE, on v BA) a poviem ti ze niekedy je to na nevydrzanie, strasny strach, a este ked viem, ze s jednou babou ide do kina, s druhou na vianoccne trhy, s tretou si zatrsaa na disce :( kolko noci som uz prebdela od strachu, ze si najde inu... newiem ci to ma vsetko zmysel, tiez mu nic nezakazujem, len aby nebolli hadky, ale ten strach ostane vo mne navzdy :((((
nepustit nikam, dat facku kedykolvek sa obzrie po inej. ziarlivost je kluc k uspechu v sexualnom zivote. ked das najavo ze ti to nevadi tak bude zle :)