Chcela som sa spytat ... robila som si tehotensky test Rapi clear classic hned skoro rano ako som vstala vysiel mi negativny ... mozem byt pokojna ked som si ho robil asik 2-3 tyzdne pred periodou teda menstruaciou??? prosim seriozne odpovedee
TEHOTENSKY TEST
sasky tak ked si mala prvy negativny tak asi asi este nemala vela hcg a test to nezchytil
Veľmi by ma zaujímala odpoveď... Keďže som si robila tehotenský test dva týždne pred druhým 1. negatívny, 2. pozitívny. HCG v krvi 1000 je možnosť, že by som bola tehotná i pri 1.teste alebo i skôr. Ďakujem za príspevky, všetky porozne prečítam.
dakujem baby za odpovede. :)) Zajtra skocim do lekarne a urobim si novy test. kamaratka mi z vlastnej skusenosti tiez potvrdila, ze jej sa na teste objavili 2 ciarky az po 2 tyzdnoch meskania, dovtedy vraj nic.
tak uvidime :))
bohuzial skoro vzd plti pravidlo, ak mas podozrenie ze mas byt z coho tehotna, ak ti vyjde negativny, tak to este neznamena, ze si nehotna neni-mozno mas len malo HCG v tele, ale ak ti vyjde pozitivny, tak si aspon na 99% tehotna.cize hlavne ten negativny test neni taky spolahlivy
no podla mna su tehotenske testy uz vysoko spolahlive ze zachytia tehotenstvo aj v den ocakavanej menstruacie..aspon u mna to tak bolo vysiel mi pozitivny..a potom za tyzden uz tam boli take ciariska ako hrom
ahojte, meska mi menstruacie 2 tyzne, robila som si tehotenske testy - 2 ale oba vysli negaivne,hlaina HCG nemusi byt ostatocne vysoka ani po takom case, ci som pravepoobne neni tehotna? neznasam cakanie, ale asi mi nic ine neostava, k doktorke sa skor ako o tri tyzne nedostanem.....
Ahoj!Takze Rapiclear nepatri k testom ktore si treba robit az ked meska menstruacia.Jedina podmienka je ze to musi byt min.na piaty den po styku.Ak by si bola tehotna,vtedy je uz konentracia choriogonadotropinu v moci v koncentracii ktoru tento test zachyti,ma vysoku citlivost.Ale vzdy je nejake ale..mohla si si ho zle spravit-napr.nedostatok mocu,alebo vecer robeny test a pod.
urobit ..hanba hanba
skus si urobyt test o tyzden neskor. Hoci sa na testoch uvadza, ze potvrdia tehotenstvo uz o 8dni po oplodneni,podla mna je to prehnane. Tvoje HCG moze byt este nizke a nemusel nan test este zareagovat.
ahojte. uz 5dni mi meska menzes.vcera som si robila test, no vysla jedna ciarocka. stale ma pobolieva brucho, obcas mi pride zle a bolieva ma hlava. myslite si, ze sa test moze mylit? roibla som si ho skoro? ďakujem za radu :)) ja by som totiz to babo aj uvitala :)