Som cerstvo indetifikovany MUDr.Talanom na Hist.Intoleranciu. Predchadzalo tomu podobne ako u statnych rozne kozne reakcie pri konzumacii potravin s obsahom hoci len stopovym mnozstvom orechov...zistil som to sebapozorovanim asi pred rokom a pol, neriesil som to a pripisoval stresu. Nakoniec ma moja lekarka "donutila" ist k MUDr.Talanovi...urcite Vam odporucam vyuzit poplatok za objednanie sa na cas (telefonicky) za 5€ ak zrovna nemate volne dni na niekolko pokusov na skusanie to v jeho cakarni.
Pan doktor ked zistil po vykonani vsetkych moznych testov na alergie ze jeho uloha ako alergologa skoncila a odporuca mi navstivit Dermatologa a skusit sa na tie kozne reakcie pozriet z tohoto pohladu. ...ALE kedze casu nejak nemam a posledne dva mesiace vobec k ziadnemu koznemu lekarovi som nesiel a zrazu minuly tyzden sa mi ozval pan doktor...nedalo mu to a venoval sa patraniu aj bezomna...a nasvete bol vysledok, 6nasobne nizsia uroven DAO ako u normalneho jedinca a diagnoza bola na svete, co je z jedneho pohladu velmi dobra sprava ale zarovne zla sprava...vyliecit sa to totiz zatial nevie.
Takze tymto mojim pribehom chcem len poukazat na profesionalitu snad najlepsieho imuno-alergologa na Slovensku nakolko sa lisi od ostatnych vysokym zaujmom o pacienta a najma patra po suvislostiach.
Odporucil mi vsetko co ste uz spominali, vratane zatial jedineho pripravku ktory sa prave zameriava na doplnanie hladiny DAO v krvi, ktora stiepi a odburava histamin a to DAOSIN. Aktualna cena z online shopu kde som to kupil ja www.reviwell.at je 37€ za 60kapsulove balenie. Ten vsak je len vyzivovym doplnkom takze lahka DIETA je nevyhnutna sucast zivota tych co to maju identifikovane...zatial, ved medicina ide dalej a DAOSIN je pomerne novy poznatok.
Uz len doplnim k diskusii dole, MUDr. Talan je sukromny lekar, Jeho spolocnost ma nazov OKIA, s.r.o. a na poliklinike JUH je ako vacsina lekarov len v podnajme. To vsak znamena len to ze si je sam sebe panom ale kedze ma Zmluvy so vsetkymi troma Zdravotnymi poistovnami je to uplne jedno :-) a vezme kazdeho pacienta.
Takze ho vrelo odporucam kazdemu kto si nevie rady.
Martin