Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

umele mihalnice, trsy - KOSICE ?!!

chantal333

ciernovlaska:
viem ze to stalo v lete 5tisic korun, ale cena sla dolu....ide presne o tu metodu 3D ale ja viem, ze sa 3D mihalnice daju licit specialnou spiralou, kotru spominas, ale je aj v ciernej farbe ako klasicka spirala, pretoze 3D riasy su velmi jemne a ak chces dosihanut vyraznejsi efekt potrebujesciernu riasenku...co sa tej ceny tyka...je mozne ze bola navrhnuta iba mne, no v slaone ktory som spominala su naozaj priaznive ceny neporovnatelne s mestom

mihalnicka

mozte mi poradit kde kupim nejake dobre trsy? aj cenovo aby sa dali- a aby vyzerali prirodzenejsie (nie velmi umelo) DAKUJEM :)))

ciernovlaska

chantal333
to myslis vazne,ze 3D lashes predlzovanie mihaônic za 2500 Sk????? To som este nepocula, ved to stojí od tých 4-5000 až vyššie,podľa toho,či to chceš na celé oko,alebo len do polovičky a tak isto o akú dlzku ide....sa mi nezda ta cena...hm,ved tie prirodzene trsy su dost drahe...a pokial viem,nesmu sa licit vobec ziadnou beznou spiralou,len specialnou priesvitnou spiralou na prirodnej baze,ktora sa da kupit u kozmeticky specialne pre tieto mihalnice....hm,si si ista,ze ide o tuto metodu??

monika777

chantal a ake si mala. trsy alebo jednotlive mihalnicky, ja mam zatial trsy a som spokojna moje nejak nemenia kvalitu, ale teraz som nasla na tej stranke čo som tu hodila link aj jednotlive mihalničky tak neviem rada by som skusila aj to. ma s tym niekto skusenosti? je to naročnejsie alebo naopak??

chantal333

Ja som mala trsy nalepené 3 mesiace, stým ze som si ich dávala dopĺňt .Mám veľké oči, dala som si aj nadlhšie trsy a efekt vol úžasný. Problém bol jedine v tom, že ke%d som si ich dala dolu (už ma začali bolieť oči- som študentka a veľa som sa učila, možno preto...) tak som bola zhrozená zo svojich vlastných mihalníc a vyzeralaa som ako po chemoterapii. Ja si ich ešte určite dám ale uz len prílezitostne a sústavne maximálne na 2 týždne. Stáli ma 350 skk a dala som si ich robiť na v salone WOMAN na jazere. ak chcete mať stae krasne mihalnice a setriť čas hlavne ráno, čo sa mi pácilo dajte si radšej 3D mihalnice. Robia v tomistom salone a su prirodzenejsie, jemnejsie a mozte ich aj líčiť. Stoja 2500sk ale vydrzia aj pol roka ak sa o ne staráte.

monika777

baby tak ma napadlo ze ked si davate mihalnice davate si po celej dlzke alebo len tak priblizne od stredu ku vonkajsiemu kutiku oka? ja si davam tu druhu moznosť, ale uvazujem ze vyskusam aj po celej dlzke oka, ale asi nie na bezne nosenie len tak na prilezitosť pre cool efekt

monika777

to zalezi od vela veci, napr ako často si ich malujes, ja si ich nemalujem skoro vobec pretoze netreba su pekne aj tak, a este to zavisi aj od toho ake su tvoje mihalnice kamoska ma huste ohnute tak jej vydrzia dlhsie ako mne pretoze ja mam redsie, ale tak dva tyzdne tiez priblizne, niekedy viac niekedy menej, ale ked si to budes robiť sama doma neni problem si to dať aj raz za tyzden je to par minut a pouziť sa daju aj tie mihalnice opakovane.

ciernovlaska

ja som si bola dat spravit trsy v salone image4you, vydrzalo mi to v pohode 2 tyzdne a boli to krasne dlhe ohybne mihalnice, ziadne tvrde tazke mihalniska...boli fakt uzasne. Bala som sa,ci to lepidlo nebude drazdit a ako si to dam potom dole, ked sa to zacne pomaly uvolnovat......v pohode si to das dole kedykolvek chces odlicovacom,lebo to lepidlo je take ohybne silikonove,takze urcite odporucam.cena bola 350Sk, neviem,ci sa to zmenilo, uz som tam nebola pol roka

mihalnicka

monika -dakujem moc :) ..a to lepidlo je fakt dobre? bude drzat? ... a ako dlho potom drzia trsy :) dakujem za odpoved :)