pozna niekto dobry kozmeticky salon, kde mi daju umele mihalnice/trsy? Ak viete, poprosim adresku a cenu - co to stoji :) dakujem.
umele mihalnice, trsy - KOSICE ?!!
sixty ja uz mam niektore kusy doma a je to pecka. taky vyber nema asi ziadny obchod u nas. som spojna aj s kvalitou
ja by som si tiez chcela dat umele riasy ale vcelku-nie trsy. a ked si ich nalepim tym lepidlom co tu bolo spominane na tych odkazoch vydrzi mi to tiez dva tyzdne?
simonejka aj ja nakupujem v nikashope si videla aky bude vyber na tie jos cosmetics mihalnice farebne s kamienkami sa na ne uz tesim :)) lalala
a asi kolko trsov si davate na oci?
monika777
jednotlive mihalnice som ja osobne este nemala, lebo trsy ktore pouziva moja kozmeticka su velmi jemne, prirodzene vyzeraju a jednotlive mihalnicky budu podla mna uplne prirodzdene vyzerat....ja mam vacsie ocka, nie okale a pouzivam longy, nemusim si vobec licit ocka vdaka tomu su vzdy krasne vyrazne, prrto odporucam longy pokial nemate malicke ocka...
ja si idem kupovat short/maximalne medium,..long by sa mi uz zdalo prehnane, a kozmeticka mi vravela ze rozdiel medzi nimi je aj tak minimalny, takze ja skor short/medium.
ahojte.A kupujete si tie long alebo stacia tie medium.CChcela by som aj ja vyskusat.Alepislo k tomu asi nie je vsak?Ktore mi doporucujete?
mihalnicka - ja nakupujem na -odkaz odstránený- - sem tam mi pribalia darcek ( potesi :)
ja idem zajtra na mihalnicky na kukucinovej 6..videla som uz ako to vyzera..je to super ..ma to kamoska..no este stale sa bojim,ze robim chybu..mam velke ociska...ci to nebude vyzerat zle a aj ci sa mi moje neznicia..teda ci mi vobec nieco z mojich zostane...
ja si trsy kupujem odtialto www.mimishop.sk alebo su aj na tej stranke čo som sem hodila lepidlo.