S priatelom sme sa rozhodli mat babetko a pokusame sa o to uz 5 mesiacov.Robime to aj pocas plodnych dni ale stale neuspesne. Je nejaky sposob na zvacsenie sance otehotniet alebo poznate nejaky specialny sposob ktory by sme mali vyskusat?dakujem
poradte mi otehotniet
Ahoj Anni,
aj my sa snazime uz 6 mesiacov a nic. Som z toho na nervy a tu kde zijem doktori nic robit nebudu, az po roku skusania. Tak som z toho hotova, lebo by som chcela aspon vediet, ze ci to je vobec mozne. Takto cakat je katastrofa. Pocula som, ze sa nesmu pouzivat sliny pocas sexu, vraj znicia spermie. A najlepsie je ostat lezat v posteli po sexe. Ak je mozne, az do rana vobec nevstat. (ale tieto rady ovladam a stale nic) Drzim vam palce. Ak si chcete pisat a podporovat sa vzajomne, tak napiste na email ninabelan@msn.com
dakujem za citanie.
ahojte.ak nemate zdravotne problemy preco nemozte otehotniet tak skuste GNOSTIK CENTRUM.ja som otehotnela hned na prvy datum vypoctu.:)
caute,kupte si ovulacny test,nie kazdy mesiac musi byt ovulacia a nie stale v strede cyklu a 5 dni pred ovulaciou zacnite kazdy den s milovanim.niektore spermie, vacsinou \"dievcenske\"preziju aj 4-5 dni a \"chlapcenske\" 2-3 dni.Jedna z metod ako mat dievcatko al. chlapceka.Samozrejme, ze to nie je na 100%,ale za pokus to stoji,drzim palce Vam aj nam
ahojte tak sa zda ze s neplodnostou alebo dlhou vyrobou babatka nemame problem lem my s manzelom. Skusame uz 6 mesiacov a nic, ak mate nejaky kontakt na dobreho lekara ktory sa zaobera neplodnostou napiste , este ten pol rok budeme skusat a ak nic tak treba radu veru
sendy:ako ti zistili tie vzrasty na vajecnikoch?ja idem v piatok na laparoskopiu,myslis ze to zisti?
anny tvoj priatel je zenska?
Aj ja mám taky isty problem mi sa snazime uz 4,5 roka a stále nic