Ako dosiahnem taketo vlnky? natačkami alebo kulmou? ako mam postupovať pri uprave? www.quelle.sk
Jemne vlnky :-)
mozno nieco na tento styl cpsq.files.wordpress.com
alebo
assets.nydailynews.com
len si predstav hnede vlasy :)))
:)ziadna kulma ani natacky na taketo vlnky.kedze mam dlhe a tazke rovne vlasky chcela som si urobit objem.vecer pred spanim som si rozprasovacom navlhcila vlasy rozdelila na 8 casti a kazdu jednu cast som stocila do takej rtubicky alebo ako to nazvat a to som zasponkovala obycajnymi ciernymi sponkami.rano som vstala presla vlasky rukami , zalakovala a bolo:) dokonca krajsie ako na obrazku:D
ale ja s nou asi neviem spravne zaobchádzat.. :-))...s kulmou si viem spravit len male pravidelne vlnky..
nepouzivam natacky ale kulmu...asi som sa nepresne vyjadrila, hladam nejaku foto na nete ako to mam, ale nejako nevidim..podla mna kulma je lepsia bo mozes tvarovat ako chces..
smajlik a ake natacky pouzivas?
no ja mam podobne svoje vlasy, najskor som si ich zehlila, asi dva roky ma to drzalo, teraz skor natacam a robim z nich vacsie vlnky, ale natacamlen konce, cize ofinku vyzehlim, polovica vlasov je rovna, ale tie nezehlim, no a druha polovica asi od ucha dole, tak tie natacam..celkom to dobre vyzera..
ved skusam ale mne sa to nejak nedari spravit....
tak si ich vyrovnaj alebo kup kulmu/natacky a vyskusaj
ja mam tiež vlnite ale len na koncoch a nevyzera to najlepsie