Tehotna alebo cysta...????

Príspevok v téme: Tehotna alebo cysta...????
lenka23s

Pred tyzdnom som si robila test a je pozitivny skusala som to este par krat o niekolko dny a stale pozitivny. Nemam ziadne zvlastne priznaky len ma bolia prsia na dotyk su citlive a strasne ma cez den pali zaha ale nie je to stale,caste mocenie. Jedine co ma trapi je ze ma trochu pobolieva pod bruskom ale nie je to velka bolest(nie je to pichanie). Ale niekde som pozerala ze tehotenstvo moze mat rovnake priznaky ako cysta. Co si myslite???? Tehotna alebo cysta? Test som si doma opakovala 6 krat stale dve ciarky.

grena

Si tehotna, ja som mala presne tie priznaky co si tu opisala a stacil mi jede pozitivny test :-). Vela stastia a teste sa z babatka.

fooper

lenka23s, u doktora to máš z krvi zistené už za hodinu (cca), no a ultrazvuk je istota. Porozmýšľaj, kedy si mala naposledy menses, výhodné by bolo vedieť najmä prvý deň toho posledného (je to smerodajnejšie ako jeho koniec) z toho sa dá určiť týždeň, v ktorom by si mohla potenciálne byť. Držím palec!

jasnovidka

boze, vsak si tehotna, tak co si nahovaras nejake cysty? chod za gynekologom, nech ti urobi ultrazvuk. ked uvidis, uveris.