otehotnenie??:(

1zuzana2

Vekovy rozdiel by nemal vadit. Mi sme sa pokusali rok a pol a baby, boli tam vypocty, v noci som ani nevstavala z postele, radsej som do rana vydrzala lezat len aby nikam spermie neusli. hehe.. A posledny mesiac, ja som si kupila kyselinu listovu a jemu vitamin E200 na lepsie spermie a caj z cajovne na povzbudenie muza. Boli sme aj u sexuologa na vysetrenie spermii, no v tom case sme uz boli 4 dni tehotny, no este sme o tom ani nevedeli. :-D No a hned pomohlo.

jana66666

AHOJTE,VIE MI NIEKTO PORADIT,V KTORE DNI BY SOM SA MALA POKUSAT O MIMINKO?SNAZIME SA S PRIATELOM POL ROKA A NIC.NA NETE SU ROZNE VYPOCTY ATD.ALE RADSEJ BY SOM BOLA O RADU"Z REALITY".mOJ PRIATEL JE STARSI O 35LET, DUFAM,ZE TO NEBUDE TEN PROBLEM.DAKUJEM...ZATIAL

pepe75

baby dakujem za podporu, ale urcite sa nebudem snazit do 50ky, to je chore...to je moc velke riziko, ze nebu ok...radsej byt smutna, ze ho nemam ako sa cely zivot trapit, ze nieje zdrave...a mat chore dieta - to je len pre silne povahy...ja som si uz zvykla...uz ani neslzim,ked vidi make deti...hlavna vec, ze sa s manzelom lubime ako kone aj bez deti...

Ivka 1

Pokial nie si v prechode este je vzdy nadej, ver mi ,viem o com hovorim.
Poznam zeny aj po štyridsiatke,kde sa
nevytvarali uz vajicka a mali aj kopec
dalsich tazkosti a babatka uz maju teraz
2 rocky.

pepe75

najefektivnejsie je trtkat,trtkat,trtkat...nic ucinnesie nikto nevynasiel...drzim palce...aj ked...mne ani to nepomohlo

Najčítanejšie články