Mam na vas taku otazku...pouzivam antikoncepciu uz 3-ti mesiac, kazdy vecer ale nie tu istu dobu(hodinu), chcem sa opytat, ze ci je moznost otehotnenia.:(
otehotnenie??:(
Vekovy rozdiel by nemal vadit. Mi sme sa pokusali rok a pol a baby, boli tam vypocty, v noci som ani nevstavala z postele, radsej som do rana vydrzala lezat len aby nikam spermie neusli. hehe.. A posledny mesiac, ja som si kupila kyselinu listovu a jemu vitamin E200 na lepsie spermie a caj z cajovne na povzbudenie muza. Boli sme aj u sexuologa na vysetrenie spermii, no v tom case sme uz boli 4 dni tehotny, no este sme o tom ani nevedeli. :-D No a hned pomohlo.
no ak ma 60 rokov tak to asi bude problem.
baby dakujem za podporu, ale urcite sa nebudem snazit do 50ky, to je chore...to je moc velke riziko, ze nebu ok...radsej byt smutna, ze ho nemam ako sa cely zivot trapit, ze nieje zdrave...a mat chore dieta - to je len pre silne povahy...ja som si uz zvykla...uz ani neslzim,ked vidi make deti...hlavna vec, ze sa s manzelom lubime ako kone aj bez deti...
Pepe75, kolko mas rokov? 75 to asi nebude :D. Mozno este nie je neskoro...
...ivka 1 - obaja sme zdravi, ale asi uz stari - ja uz som zmierena s tym, ze baby nebude...
Ak je rozdiel plus mímus 1-2 hodiny, naozaj sa nemáš čoho báť, je to v poriadku.
najefektivnejsie je trtkat,trtkat,trtkat...nic ucinnesie nikto nevynasiel...drzim palce...aj ked...mne ani to nepomohlo