chcela by som sa opytat ci uz niektora z vas otehotnela pri uzivani pharmatexu? ak ano ci dodrzala pravidla 2hod pred a po bez mydla a ci sa partner do nej urobil alebo nie. Ja pouzivam pharmatex uz dlhšiu dobu no teraz mam taky zvlastny pocit, že som v tom. Menstruacia mi meska 3dni. Avsak neviem ci je to mozne kedze partner sa do mna neurobil ani raz a este sa chranime aj pharmatexom. vie mi niekto pomoct?
pharmatex a tehotenstvo
tak ucinejsia od toho je iba HAK a to je riadne svinstvo
no tak menstruacia prisla...tak nie som v tom ale som napochybach ci doverovat pharmatexu alebo nie....no ak pharmatex tak s prerusovanou sulozou..alebo kondomom...
jedna baba tu spominala ze jej sestra
ale myslim si ze nedodrzala veci co su v letaku
no ja si osobne myslim, ze by som tiez nemala byt tehotna. No ak to je antikoncepcia /hoci nie hormonalna/ no a este k tomu prerusovana suloz /niektore pary pouzivaju prerusovanu suloz niekolko rokov a nic/ . no ale nahoda je nahoda....zajtra si spravim tehotensky test a dam vediet. a ty vies o niekom co by pouzival pharmatex a otehotnel>
btw na stranke pharamtexu sa hovori o p. i. 1%
ale na wanda.sk je 0,3
tak i tak ja sa tiez chranim este niecim nespolieham sa iba na to
pri idealnom pouzivani ma pearlov. index okolo 0,3% cize sanca otehotniet za rok je 0,3% (ak sa chranis iba pharmatexom )(nepamatam presne cislo )
prerus suloz ma okolo 20 -30 alebo tak nejak
je to velmi nepravvdepodobne urob si test ale nemala by si byt
daj potom vediet :)
tak čo nevie mi nikto poradit? prosim.--.