Očkovanie proti pneumokokom je len biznis?

Príspevok v téme: Očkovanie proti pneumokokom je len biznis?
svedomie genocídy

Slizničný imunitný systém tvorí najväčšiu zložku imunitného systému. Svojou imunoregulačnou funkciou sa aktívne zúčastňuje na vzniku
a priebehu alergických chorôb. Prudký nárast výskytu alergií v ostatných rokoch súvisí pravdepodobne s rozšírením očkovania, zlepšením hygienických podmienok a častým užívaním antibiotík. Tieto faktory majú za následok pokles antigénnych stimulov, dysreguláciu
imunitnej odpovede na antigény a nerovnováhu vo vývoji subpopulácií T lymfocytov. Slizničný imunitný systém prispieva k vzniku a rozvoju
alergických ochorení nedostatočnou tvorbou alergén špecifických T regulačných lymfocytov a/alebo nedostatkom mikrobiálnych
stimulov, ktoré navodia Th1 typ imunitnej odpovede.
Pozri:
-odkaz odstránený-
štúdie preukázali jej neúčinnosť:
ockovanie.org
Prevnar spôsobí zmeny v prirodzenej rovnováhe medzi jednotlivými sérotypmi, čím spôsobí selektívny tlak na mikrobiálnu ekológiu:
iuro.awardspace.com
www.solen.sk

mikulas novota

Kto profituje z finančnej krízy?

...kde sa kumulujú peniaze, chýbajúce svetovým bankám?

Zaujímavé je, že finančná kríza postihuje všetky rezorty okrem nadnárodných farmaceutických spoločností.
Komu pomôže maličké Slovensko?
..."opatreniami" povinného očkovania sa kapitál ešte viac bude kumulovať v rukách finančných skupín, ktoré vlastnia farmaceutický priemysel a iniciujú horúce vojny vo svete...
Ostáva len dúfať, že terajšia finančná kríza neskončí vojnou, tak ako vojny zvykli začínať v minulosti, a ako v minulosti ich podporovali nadnárodné finančné skupiny profitujúce z farmaceutického priemyslu.
Pozri:
Zločiny vedeckej medicíny
jozefkamensky.blog.sme.sk

mikulas novota

Zaujímavé je, že finančná kríza postihuje všetky rezorty okrem nadnárodného farmaceutického priemyslu, pričom "opatreniami" povinného očkovanie sa kapitál ešte viac bude kumulovať v rukách finančných skupín, ktoré vlastnia farmaceutický priemysel a iniciujú horúce vojny vo svete...

dragonfly53

aka skoda, ze toto az teraz citam, deti som dala zaockovat, lebo som podlahla propagande a este vtedy som nechodila na toto forum. Co teraz? Ako sa vyrovnat s pripadnymi nasledkami ockovania, ked je pravda, ze narusaju prirodzenu imunitnu obranu? komu verit a na koho sa spolahnut? Co by som mala zaradit ako protipol ockovaniu.

damian

inac, ja som davno vedel, ake spiny su na SK v oblasti zdravotnictva, ale povinne ockovanie "proti pneumokokom" ma fakt dorazilo. Nenachadzam na to slov. Ostava vam len tam v rodnom skazenom Slovensku sirit tieto informacie inym a to intenzivne, co najviac a burit sa. V opacnom pripade budete ako ovce, s ktorymi si budu robit co sa im uraci. (vlastne to sa uz davno deje)

mikulas novota

Povinným očkovaním proti pneumokokom sa rieši pokles domáceho dopytu dôsledkom finančnej krízy?
Ide o oživenie domáceho dopytu nariadením "povinných" produktov Prevenar alebo Pneumo 23, na úkor verejných zdrojov z vreciek rodičov a zdravia ich najzraniteľnejších detí, ale aj o elimináciu zdravého vývoja ich imunity, ktorá by neskôr mohla konkurovať obchodom s chorobami a súvisiacej "ochrany" ostatným oddeleniam zdravotného servisu, zdravotným poisťovniam a farmaceutického priemyslu.

mikulas novota

Nariadenie povinnosti ministrom je zákonné alebo protiprávne?

Vyhláška 585/2008 Z.z.:
www.epi.sk

V zmysle § 62 písm. a) zákona č.355/2007 Z.z. o ochrane, podpore a rozvoji verejného zdravia a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení zákona č.140/2008 Z.z., určil minister zdravotníctva vyhláškou 585/2008 Z.z., od 1.1.2009 povinnosť očkovania "zákonne ale aj protiprávne" porušením DOHOVORu O OCHRANE ĽUDSKÝCH PRÁV A DÔSTOJNOSTI ČLOVEKA V SÚVISLOSTI S APLIKÁCIOU BIOLÓGIE A MEDICÍNY - článok 5:
www.radaeuropy.sk