zaujma ma to

kotvaska

Keďže je panenská blana niečo ako sliznica, aj po pretrhnutí tam stále tá sliznica ostane, len už nie je v pôvodnom stave. Blbý príklad, ale je to asi tak, ako keď si spravíš dieru na oblečení. Materiál ostane, akurát, že už to nie je v takom stave ako to bolo predtým :) Inak to neviem vysvetliť...

fenrir

ja by som sa na to pozrel tak trošku....ja si myslím, že je to malé nedorozumenie...to je malé ale veľmi maličké nedorozumenie a ja by som to tu chcel uviesť na pravú mieru... pozrite sa musíte sa na to dívať asi tak ako sa na to dívam ja, ja sa na to dívam... celkom... bez názoru

och ty och och och

Miesto mudrovania o slovickach napis nieco k veci. Vies co sa s nou stane?? Aj mna by to zaujimalo. Nije ze mi napises ze sa pretrhne :-)

och och och

orgazmus:ked sa nieco pretrhne neznamena to, ze to "pretrhnute" sa niekde strati... je to iba pretrhnute a ked je nieco odtrhnute tak cast toho tam bude chybat.. a kedze slecna sa pytala na pretrhnutie tak iba vysvetlujem ze pretrhnute sa stratit nemoze...

fenrir

dobrá otázka, jednoduchá, ale vysvetlenie je moc zložité, po patričnom niekoľkoročnom skúmaní som dospel k tomuto-keďže podmienky sú veľmi podobné procesom funkcie kužeľosečiek, tak som sa vydal touto cestou výzkumu, pre vlastné správanie celistvosti blany je určujúce akým spôsobom došlo k deflorácii-či už harmonicky, imaginárne alebo iracionálne a súradnicami daného systému- určenie typu kužeľosečky/ kružnica,elipsa,parabola,hyperbola/ a následným výpočtom
záver- keďže nič nemôže vzniknúť ani zaniknúť z 0 a do 0, naskôr ju vylúčiš ako biodegradovateľný materiál pre nižšie formy života

och och och

ona sa PRETRHNE a nie ODTRHNE je v tom rozdiel deťúrence zlaté... pozerate vela filmov a potom vas napadaju "velmi zaujimave" otazky...