sú zdráve? napr. obedne menu za 99sk /3eur... to máme ryžu a kung pao..chcem sa zdravo stravovať a nemam možnosť si variť každy den..tak nosim do roboty aspon zdrav é jablčka..čo tam tí činania miešaju? aka to je omačka v kung pau
jedlá z ázijskej reštauracie
Ja milujem ázijskú kuchyňu. Rezance s mäsom, hromada zeleniny a korenená omáčka. Čím viac korenia, tým lepšie :-D Zdravé to tak asi úplne nie je, ale dobré je. Keď si chcem dať fakt dobré jedlo, tak si ho objednám cez aplikáciu www.foodora.sk . Inak sa snažím veľa variť doma :-) .
tak by si mala vyhodit z jedalnicka aj tu cinu.ona je sama o sebe zdrava,ale nie kung-pao z prasku,ako ho vacsina propravuje.
lebo mne celkom chuti ta čina..chcem zdravo žiť..a preto sa pytam...niekedy neviem či aj chlieb je zdravy, ked obsahuje lepok- proste od noveho roka už ani nefajčím...a tri mesiace už jem zdravo, tj.min 500g ovocia/zleleniny denne..2l vody...polievka atd..
v cinskych restikach pouzivaju hodne glutamanu, co je dost nezdrave:) myslim tym "nase" cinske restauracie, o domacej azijskej kuchyni nehovorim, ta je oK.. a ludia co sa pravidelne stravuju v "cinakoch" mavaju crevne problemy
a preco si nezbehnes na denne menu do neakej restiky?ved niektore ponukaju aj za 89sk, alebo 99sk.....a mas tam dobru polievku a druhe jedlo.....
mne čína chutí z ázijského bistra
ja osobne tieto jedla nemam rada, strasne mi smrdia a absolutne mi nechutia.....