co robit ako to napravit???

Príspevok v téme: co robit ako to napravit???
atti

prosim vas pomozte mi dajte mi nejake tipy a triky ako mam ozivit moj vztach medzi mnou a mojou cajou bo citim ze to medzi nami neje take ako davno...ona ma 15 a ja 19 a sex sme ete nemali...mozno ze to je problem vsetkeho ale ona sa ete nexce somnou pomilovat lebo hovori ze ete ma nato cas ale ja by som to xcel snou zazit.lebo obidvaja sme panici...prosim pomozte..dikes :)))

b17

podstatné je aby ste si našli na seba čas a vymysleli si nejaký program. chodte niekde snažte sa byť spolu čo najviac a byť k sebe pozorný, milý a nežný. ona muusí cítiť lásku a potom bude aj k tomu sexu povolnejšia.

kiki

Mysli na to,ze ona z toho bude mat,len bolest.Dievcata nemaju hned orgazmus ako chlapci.Treba byt trpezlivy a netlacit ju do toho,ale neznosti si urcite doprajte vela.Ak by suhlasila vyskusajte oral,ale musite to chciet obaja.Vela zien dosiahne pri tom vrchol.Vela stastia a nezabudnite na hygienu.

atti

no akoze take maznanie a peting sme uz zazili..ale ja sa viac bojim oto aby nevyhladol nas vztach a potrebujem ho nejak ozivit..

katika88

Ked chces nejake neznosti tak sa spolu maznajte v postielke, je to velmi fajn aspon podla mna a urcite vas to zblizi.