ahojte.mam taky problem. asi pred tyzdnom a pol cca..som mala par dni teplotu do 37,5.potom to preslo.teraz mam zase okolo 37 iba:( ja nechapem, co mi je. citim sa na 38 aspon, oci ma bolia, chrbat..slaba som, len nechapem tu teplotu, preco ju nemam vyssiu, ked sa citim tak zle ( inokedy ked som chora, mavam bezne teploty nad 38)..alebo preco vobec mam tu teplotu a taku nizku.poradte co robit :(
teplota iba okolo 37
zvysena teplota dlhodobo,skryty zapal,skoc k lekarke.
nestras... som pocula, ze pri leukemii sa objavia aj nejake flaky na tele ci co. ale to som len pocula...
nepodcenuj chod moze to byt aj leukenia
Radšej choď k lekárovi. Ja som mala v lete dva týždne teplotu okolo 37. Inak mi vôbec nič nebolo. Lekárka ma poslala na RTG pľúc. Mala som zápal pľúc aj priedušiek, čo by som ozaj nepovedala...
moze to byt aj od toho, ze som dlhsi cas v strese? ( mam skuskove)
Teploty od 37 - 37,5 st.C sa nazývajú subfebrílie a môžu sa vyskytvať pri rôznych ochoreniach. Potrebné sú minimálne základné krvné odbery, ktoré potvrdia, alebo vyvrátia zápalové ochorenie v tele.
Mala by si isť k lekárovi. Aj mne sa stáva, že pri teplote okolo 37-37,5 st. sa niekedy cítim horšie ako pri 39 st. Možno je to začiatok nejakej virózy, alebo chrípky. Už to, že si to nevyležala poriadne pred týždnom a vrátilo sa Ti to, hovorí o tom, že síce tvoj imunitný systém bojuje, ale nevyhráva. Treba mu pomôcť. V tele je určite nejaký zápal.