O rok maturujem a sucastou maturity je aj sloh. nikdy v zivote som este ziadny sloh sama nenapisala!!! bojim sa, ze neprejdem..to bude hanba :( prosiiim pomozte mi, co mam spravit aby som ten sloh na tych maturach zvladla?? ja pochybujem ze to napisem.....to bude hanba :( pritom mam jednotky, dvojky ale sloh ten napisat neviem...:(((( ja sa strasne bojim, normalne to tam psychicky nezvladnem :( prosiim poradte mi ako mam prist na tie myslienky co by som mohla napisat ?? lebo mna nic nikdy nenapadne, mozem rozmyslat aj neviem ako dlho.. vobec nic !!! :( ja neviem ci mam nejaku vadu alebo co to je so mnou ale to uz neni mozne :( ach jaaj, co by som dala za to keby som napisala aspon 5 viet !!!!!!!!!!!!! :-(((((
Neviem napisat sloh
presne tak ako vravi Mimi323...nemala si podvadzat.
to ja neviem, ci jej pomoze citanie...je ine ked si konzument aked si producent. u nas mali vzdy najlepsie znamky zo slohov ti najlepsi rozpravaci, nie citatelia. a dost pochybujem, ze do maturity by toho stihla precitat tolko, ze by jej to pomohlo.
hlavne sa neboj. aj ja som mavala take pocity ako ty, ale casom som ziskala urcite sebavedomie.
a hlavne musis dodrzat formu a gramatiku. ked dodrzis formu a gramatiku, nemoze sa stat, ze nezmaturujes. aj tak vsetko zalezi na ustnej casti.
prilis dlho nad tym nerozmyslaj a pis, co ti prve napadne. najlepsie je vybrat si nejaky pribeh zo zivota, alebo mozno aj film, co si videla a podla toho ist pekne chronoligicky. alebo pri opise logicy postupovat od detailov k celku alebo naopak a podrobne vsetko rozvit. len sa nestresuj.
pre niekoho je napisat sloh to najlepsie co moze byt na maturite,a pre mna je to riziko ze nezmaturujem :((((