ako mam zvladnut rozchod?

rada

nezblaznis sa neboj zivot ide dalej len si najdi nie aku zabavu aby si nato-nanho nemusela mysliet skus knihy alebo chod cvicit a odkial si ze mas len 2 kamosky a su tam a tam ked mozes tak napis kolko mas rokov som na dlhodobej PN tak co keby sme popisali alebo isli na kavku tiez mam kamosky kade tade ale stale sa niekto najde na pokec a nemusi to byt stale manzel alebo kamoska moze to byt aj niekto iny ved onic niejde len sa porozpravat a kolko chlapcou beha po svete treba si len verit a stastie pride po toku to boli tiez ale co po takych 8r. co povies nato moja vlastna skusenost a snubak lezi do dnes v skrinke

tinkuska001

mam 21,hej studujem,teraz mam akurat skuskove,tak je to nanic,zajtra skuska a ja nic neviem...ale co uz..asi by som si mala najst nejaku brigadu a zamestnat si hlavu

žabka1611

hmm..a kolko mas rokov? zrejme chodis este do skoly,vsak?!! no ak chces dam ti mali a ked budes mat chut, tak mozme popisat!! :)) neboj..zvladnes to! len netreba na to moc mysliet!! hlavne vsetky fotky a vsetko co ti ho pripomina schovaj niekam do krabice!!:)