ako mam zvladnut rozchod?

rada

ok moja musim uz ist idem zjest obed o chvilu pride manzel ideme pre drobca do skolky a na cintorin odniest otcovy kvety a sviecku tak ked pises za mu je prednejsi kamarat a alkohol tak si ten vztah drzala po kope asi ty ked si vybral kamosa tak ho nechaj tak ty si studovane dievca taz budes mat pred menom titul a on tam bude mat alko........ked si da rad do nosa ked sa mi bude dat tak mozem sa este vecer pripnut a popisat este ked chces napisem ze ODKAZ PRE TINKUSKU001 moze to byt tak ja idem a nebut pre takeho lajdaka to je moj nazor smutna pa a sadaj nad knihy sup sup

tinkuska001

rada citam tvoje pismenka,ale je citit,ze si super zena,dospela a ze mas svoje odzite...skusky,vies neda sa na ne sustredit,ja som nechala jeho,lenze on mal radsej svojho kamosa ako mna a nocne tulanie Presovom a on sa nezmeni..ako to tulanie nebolo kazdy tyzden ale tak 5x do mesiaca a vtedy sa ani neozval ani nezdvihol mobil,viem,ze ma nepodvadzal,ze bol len s tym kamosom,oni chodili pit.a v poslednom case bol velmi uzavrety,nic mi nepovedal...

rada

ten smer poznam ale je tam tych dedin viac tak to je tazke a kde chodis do skoly ja som ten smer chodila do prace Maly Saris je to od sarisa ako daleko ked chces napis

rada

neboj aj to zvladnes teraz mas skusky tak sa sustred nato aby si stej skoly nieco mala a nemala potom neskor vycitky ze si koly niekomu zbytocne studovala a mozno aj v skole ma o teba niekto zaujem ale vedel ze mas znamost tak to nedaval na javo stastie je na kazdom kroku a mas krasny vek tak si este uzivaj ja som mala 31r.ked som mala svadbu som tu zijem mam rodinu na ceste 2 babo a o nic som neprisla vies ako sa hovori ZIVOT TREBA ZIT A NIE HO PREZIT hlavne hlavu hore raz mozno bude po tvojom boku stat niekto taky ze ten co ta nechal bude zavidiet a lutovat ze tam nestoji on a co vies ci sa casom nebude chciet vratit a co potom daj mu aj ty pocitit ake to je stratit niekoho na kom ti zalezi a koho lubis

tinkuska001

nechcem tu vypisovat odkial som lebo je to dost zname...ako cez den to nie je az take zle ale vecer..my sme s priatelom uz spolu aj spavali a zobudim sa a vedla nikto,cudny pocit

tinkuska001

rada moje kamosky vsetky odisli do zahranicia,jedna sa vydala prec a mam tu v blizkosti jednu,ale ona uz byva so svojim priatelom a tiez studuje a ona je dost zaryta studentka,same Acka takze sedi nad knizkami v kuse...momentalne ani nechcem ziadneho chlapca,nikoho vobec,aspon take 2,3 mesiace urcite..a ty si odkial?