Antibiotika-hnacka

radkyna14

a askusala si aj nejake kvalitne probiotika? lebo ich kazdy lekar odporuca ale nie vzdy zaberaju... skus napriklad probicus premium mne funguju perfektne, kedze mam atb aj trikrta do roka :/

cohen

O antibiotikách pozri:
-odkaz odstránený-
Aj ja som voľakedy brávala antibiotiká, teraz viem, že sú aj iné možnosti a som oveľa zdravšia. Dokonca som už tri roky nemala vírusové ochorenie, ktoré som pri antibiotikách, čo vírusy nezabíjajú, mala aj 5-krát ročne. Takže verím že antibiotiká mi ničili imunitu, len preto aby na mne niekto zarobil.

hmmmmmmmm

urcite si nedavaj dalsiu davku.uvedom si, ze antibiotikum sa vstrebava /ako vsetko/v tenkom creve do krvi, stolica /a prehananie/je spojene s hrubym.ine je , ked po uziti tablety, kratko na to vracias.ak uzivas sirokospekt.antibiotika, tak skus aj nejaku dobru probiot.zmes, kapsulky, alebo syrup,pretoze sirokospekt.antibiotika nicia crevnu mikrofluoru.

:)

hlavne pozor na uzivanie probiotik -nesmies ich jest zaroven s antibiotikami, ale aspon 2 hod pred/po nich-inak antibiotika zabiju aj bakterie v nich.a davku antibiotik neopakuj

verzony

Moja dcéra hneď ako začneužívať antibiotika dostáva hnačku. Pri výbere liekov z lekárne hneď kupujeme aj probiotiká a veľmi to pomáha. Už nemávame hnačky. Určite by som ale pokračovala s antibiotikmi. Na tú hnačku si daj čučoriedkový kompót a za deň je po nej. U nás to zaberá na 100%.