neviem ci som chora.. nejsom stihla.. pomoooc

Príspevok v téme: neviem ci som chora.. nejsom stihla.. pomoooc
zuzka29

cele dni sa snazim skoro nic nezjest, rano len kavu, potom desiata jedno jablko-dnes len polka, obed cisty bujon, a potom sa uz snazim nic nejest.. no niekedy sa neudrzim a zjem vsetko.. uz som z toho zufala,, stale ten isty kolobeh, neznasam svoje telo.. skusala som uz hocico.. pisem to sem a pritom je to uplne zbytocne.. ale musim to niekomu povedat a takto je to lahsie..

zjuzjika

ako mozes s takouto stravou vydrzat cely den, ved nic nejes a to doslova....kava,jablko a bujon? a koniec? dievca zobud sa a zacni pekne pravidelne a vydatne jest......lebo sa ti to nepekne vypomsti

24_zuzika

Takým spôsobom začala moja choroba.Dlho nejesť,potom záchvat pažravosti,prejedla som sa,všetko vyvracala.Nie je lepšia pravidelná strava a predísť prejedeniu.

uulittka

Krása ženy nespočíva v šatách ktoré nosí, v postave aku má ani v spôsobe akym si češe vlasy. Krása ženy musí byť v jej očiach pretože tie sú bránou k jej srdcu. Miestu kde sídli láska.

biasa

mne pomohla láska a šport...najdi si nejake hobby..zacni tancovat cvicit bude ti aj chutit jest...
vychrtlinky nie su pekne,sama sebe ublizujes nicis si telo a to ti to pekne raz vsetko zrata...a predsa chces este dlho pokojne zit..a nie sa trapit zdravotnymi problemami..chces mat deticky..
skus:rano:activia+2suchare+zelenycaj,desiata:jablk o,obed:trosku kuracieho s ryzou napr.,vecera:trosicku polievky...+vela vela sa hyb a cvic..
ja som sa z anorexie dostala vdaka laske, takyto nejaky mam denny rezim zacala som vela sportovat a pribrala som len 4kg a to aj nieco jem...a citim sa silnejsie..skus to...

bobulka

pusate poznam aj dimovu,ja som mala havlickovu,jasne ze najviac si vies pomoct sama ale potrebujes pomoc odbornu bez toho to neide.
je tu niekto???

alenda

Ja som mala trošku iný problém, keď som jedla tak, že ráno nič, obed ako vrabec a večer 1 rožok, pokazila som si trávenie a zo všetkého čo som dala do úst mi bolo zle. Možno aj Zuzka a Gretka máte problém s metabolizmom. Alebo máte smolu, že ste zdedili zlé gény. Ale aj taká mierna nadváha, alebo nepriberanie sa dá riešiť. Ja pijem čaj Termocoplite z Herbalifu, ktorý zrýchľuje trávenie. Schudla som 3 kilá za týždeň, nebribrala ani jedno, aj keď som cez Vioanoce hádzala do seba jednu vec za druhou. Nebriberám ani gram, napriek tomu, že mi predtým kolísala váha. Pijem kokteil z mliekom z Herbalifu, ktorý ma zasýti a nemusím sa báť, že mi chýba vitamín. Kamarátka schudla 20 kg. A teraz si to len udržuje.

zuzka29

mam 164cm a 60kg.. chcem mat max 50kg. uz som skusala jest 5x denne male porcie a pribrala som 2kg za dva tyzdne. nepoznate nejaky dobry recept ako spravit zeler??? surovy mi moc nechuti.

gretka

alenda, teraz uz jedavam presne tak ako si to pisala ty, po piatej nic, tri krat denne (5krat mi nevychaza a ani by som nezvladla), nic tazke,ziadne biele pecivo, myslim, ze aj dost pijem, ani na sladke nemam vobec chut, som okrem toho aj vegetarianka, takze mam kopec ovocia a zeleniny v strave. Ja len neviem pochopit ako je mozne udrzat si tie kila stratene nejedením...:(

alenda

Ahoj gretka, keď raz ješ veľmi málo a potom začneš jesť viac, tak telo si vytvára obranný efekt, že keď začneš jesť viac, tak si robí zásoby. Takto neschudneš, iba si zbytočne vytrápiš telo. A keď jesť tak veľmi málo preto nemôžeš chudnúť, lebo žalúdok si rýchlo zvyká na tak málo jedla a stačí mu to. Skús jesť častejšie a v menších množstvách a po 5.tej večer nejesť. Na večer nejaké lahšie jedlá a obmedziť sladké. Základ je vypiť veľa vody. Aspoň 2,5 -3 litre denne. Väčšinu z toho piť len doobeda. Ale len čistú vodu!!!Žiadne sladené čaje, ani džúsy. 100% sú najhoršie. Ani minerálky nie sú zdravé. Hlavne čistú vodu. Namiesto mlieka, radšej aktiviu, lebo mlieko zahlieňuje telo.

pusate

bobulka aj ja som tam bola pred 2ma rokmi mala som 29 kg musela som pribrať na 41kg a potom doma na 45 ale nepomohlo mi to liečenie,pretože po mesiaci so 45kg som zas začala chudnúť a dostala sa k 35kg a to som si snažila držať a nezvládla som to a žrala som pribrala a po 2 mesiacoch zas chudla a bla bla tak dalej a naposledy v septembri som si povedala,že končím s ppp a vážila som 37kg teraz mám cca 49kg,a už 3 mesiace mám nad pôvodných 46,čo som mala pred ppp,tak vlastne mne liečenie nepomohlo ja som si pomohla sama....
a ktorú doktorku si mala? ja dimovú poznáš??