Tlak pod rebrami na pravej strane

nukissa

ja som tiez mala tlak na pravej strane pod prsnikom, myslela som si, ze je to niekde az pod rebrom. Bolest som nepocitovala stale, len ma tam obcas pichlo, alebo som mala pocit, ze mi tam nieco tazke tlaci. tiez som myslela, ze to je pecen, ale kedze som brala HAK,robili mi pecenove testy pravidelne.Po pol roku, co som mala tieto obcasne bolesti som si nahmatala v prsniku dost velku hrcu, ktora sa tam objavila zo dna na den a mala som nezhubny nador v prsniku a bolo to presne rok a pol, co som brala antikoncepciu a lekarka mi povedala, ze to mam z nej.
Tak ti odporucam ist na sono prsnikov. Teraz plati nejaky zakon, ze raz rocne ta musi, alebo mal by ta gynekolog poslat na sono, aj ked si mlada a beres HAK.

sari

Ahojte, ďakujem, že ste mi napísali vaše skúsenosti. Ste ma aj vystrašili.. S mononukleózou som si už dosť užila a dúfala som, že to mám za sebou.. 3-4-krát do roka chodím na hematologiu, kde mi robia aj pečeňové testy a mávam ich v norme, tak by to nemalo byť v tom.. A ten môj tlak pod rebrom je taký jemný, proste niečo tam cítim, neni to také zlé, že by som nemohla spať na tej strane. Môžem sa opýtať, čo je ten cytomegalovirus, unavovy syndrom a benigna hyperbilirubinemia? Ďakujem.

Silvi

Ahoj, podla mna tie problemy tiez suvisia nielen s mononukleozou, ale aj s pecenou. Pred rokom som mala podobne problemy a okrem prekonanej mononukleozy mi zistili aj cytomegalovirus (tiez prekonany). Bolelo ma pod rebrami na pravej strane, bala som sa aj otocit v posteli na tu stranu. Kedze som to neliecila, lebo som ani nevedela ze mam nejaky virus vyustilo to az do uzkostnych poruch. Nevahaj, daj si urobit testy nielen na pecen ale aj unavovy syndrom. Mne ten virus a mononukleozu zistili az z nich.Drzim palce, Silvi

nikki

Ahoj, tprim benignou hyperbilirubinemiou, tento tlak poznam,mononukleozu som nemala, ale podla mna by si mozno zajtra rano, alebo cim skor mala skocit na pecenove testy.Neodkladaj to.S pecenou nie su srandy.