ahojte,
chcela by som sa spytat, ci ma niekto skusenost s farbou na vlasy LONDA alebo TRINITY.
Farba na vlasy Londa/Trinity
Ahojte... mam taky problem...... vzdy som mala hnede vlasy namelirovane.... len sa mi to jedneho dna uz nechcelo farbit.... tak som sa dala na bielu blond.... ale chcem sa zase vratit k povodbej farbe.... tak mam otazku.... mam nato pouzit palette farbu alebo trinity .... ak chcem ist z bielej na tmavo hnedu ?
Ahojte,
mala by som zaujem o zakupenie farby na vlasy zn.TRINITY. Viete mi prosim poradit kde by som farbu mohla kupit?
Dakujem.
Ahoj Faidra, rada by som sa spýtala, kde kúpim farbu na vlasy Trinity v BA, v ktorom obchodíku?
dakujem za odpoveď :)
Ja som si raz dala farbit s Trinity. A musim povedat, dobrá je to farba - ziadna alergia, nic. Pekne chytila. A ani nevysusovala vlasy tak ako u inych znaciek. Ale na Matrix farby aj tak nedám dopustit. To je a vzdy bude u mna number 1. :)
farbu ale aj inu vlasovu kozmetiku Trinity kupite len v salonoch, ktore s touto znackou pracuju, alebo v BA v jednom obchodiku, mozem poradit ak bude zaujem... ja si u nich kupujem sampony
o tejto farbe som ešte nepočula,kde ju kúpit??normálne v obchode?napíšte niečo viac o tejto farbe,dakujem.
jednoznačne odporúčam LONDU
krásne odtiene, nevysušuje vlasy...
No s farbou Trinity mam skusenosti. Bola som u kadernicky, pekna ale moc stipala pocas posobenia. Neviem, ci ostatne dievcata co sa farbia mali rovnaky pocit.