Tak toto pôžete počuť v tomto období aj vy. Lebo mňa to už naštvalo. Zapnem rádio a tam, očkovanie proti pneumokokom je povinné, kto svoje deti nedá zaočkovať, tak, mu vezmu dieťa pre zanedbanie. No a samozrejme že je to smrtelné ochorenie. No prišla som domov so zdvihnutým tlakom, zapnem telku a tam už sedí ujo doktor a vraví že k nám ide epidémia chrípky a všetci majú poslednú možnosť sa zaočkovať, lebo zase je to smrtelné ochorenie. Len zabudol povedať že on nie je zaočkovaný a zabudol na vedľajšie účinky vakcíny.
Viem že tu už bolo veľa takýchto tém, ale chcem povedať, že ochráňte seba aj svoje deti pred vakcínami.
No a ak sa chcete silou mocou zaopčkovať, tak nech sa páči.
Rýchle sa dajte všetci zaočkovať!
uplne suhlasim. tiez som sa raz dala zaockovat a do par dni som dostala taku chripku ako nikdy v zivote. takze dalsie ockovanie u mna nehrozi. je to biznis a ani nemusia utrafit vakcinu na dany virus.
Synovi chcú urobiť vyšetrenie FLER.Vie mi niekto poradiť o aké vyšetrenie ide?
pravda sa neda potlacat do vecnosti, tak ako olej vystupi na vodu, pravda sa v konecnom dosledku zjavi.
Statistika z minulych ockovani zialbohu nepotvrdzuje dostatocnu ucinnost vakcin a privela vakcin so svojimi skodlivymi latkami nakoniec znizi odolnost ludi a zamori ich.
Myslienka bola sice dobra, ale prax a prevedenie zialbohu ju dostatocne nepotvrdzuje.
ja som zaockovana proti pneumokokom a hadaj.. rok co rok chytim nejake plucne ochorenie a kaslem jak turek, je to bullshit..