mastne vlasy

vecnyzivot

To isté mam. Mala som obdobia, kedy sa mi finančne ako tak darilo, boli peniaze na drahé šampóny aj tie najdrahšie z lekárne a z obchodov, všetky som vyskúšala. Žiaden nepomohol. Len umývať vlasy každý deň pomôže, iné nič. Čím drahší a značkovejší šampón, tým mastnejšie vlasy. Moja skúsenosť: najlacnejší žihľavový za euro vo veľkej fľaši, umývať každý deň. Ked sú vlasy rovné dať spraviť trvalú na tenšie natáčky. Síce drobné šašovské kučierky ale aspoň mesiac pokoj svatý ked je čerstvá trvalá stačí umývať každý druhý deň. V zime schovať pod čiapku alebo klobúk mastnú hlavu škaredú. Moc to žerie nervy, viem to podľa seba. Umyješ to a hned je to mastné, každý ťa podozrieva, že sa nestaráš a staráš sa. katastrofa sama dobre viem. Normálne ľutujem tie peniaze za drahé šampóny čo som voľakedy skúšala a kupovala, Chcem ti len ušetriť prachy a nervy nech sa toľko nejeduješ. nemyslím to v zlom.čo je mastné tam len časté umývanie pom§že, ine nič.

bee_1

skus pouzivat sampon na jemne vlasy ten by mal pomahat aj na mastne vlasy :) od loreal na -odkaz odstránený-
a budes mat aj zlavu

kviki

Mne sa osvedcilo pouzivanie tuzidla, vlasy vydrzia dlhsie vyzerat nemastne.ale treba ho pouzit na umyte mokre vlasy a ked je cas tak pouzit aj fen.

dobrota

osvedčený domáci prostriedok je:1čajovú lyž. sušenej šalvie zalieť 3 dcl vriacej vody,10min. luhovať a po umytí (šampon na mastné vlasy nejaký kvalitnejší-okolo 90-100sk)celkom nazáver opláchnuť.už to potom nezmývaj,nechaj uschnúť.skús to viac krát určite ti to pomože.

miroman

Mam riesenie. Ostrihaj si vlasy dohola a budes mat po probleme. Ja si tiez mosim umyvat vlasy kazdy den a to najme po tom co vstanem to z hrozou zistim ze mi chyba iba chleba aby som sa skvelo naranajkoval. Viete aj mne poradit nechcem byt holohlavy vecne.

awi

keď si už oplachuješ šampón, používaj len studenú vodu. počas dňa si vlasy nechytaj a nečeš každú chvílu.