ahojte.. potrebujem radu.. som prechladnuta a mam zvysenu teplotu.. ublizi to nejako mojmu babatku?? som v 8. tyzdni.. bola som aj u doktorky a vypisala ma na cely tyzden.. dakujem za odpovede
Chripka v tehotenstve.. skodi to babatku?
ericenka
z teba bude skvela matka
chuda dieta
som v 13tyzdni a mam taku chripku ze ma uz od kaslu bolia aj pluca aj brucho ale este som nebola u lekara v lekarni mi dali nejaky sirup dr,muller ale ani ten mi nezabera a bojim sa uzivat niecco viac aby som neublizila mojmu babatku poradte mam ist radsej k lekarke alebo mam este pockat..dalkujem
janka k,
treba verit, ze vsetko bude v poriadku, ja som sa uz ukludnila, muz mi povedal, ze ked budem na to furt mysliet, tak si to sama privolam a tak radsej ak ma zacnu prepadat pochybovacne myslienky, hned ich odhanam.
Ahojte ja mam za sebou dve tehotenstva a pri prvom som bola stale chora kašel nadcha a vždy to tak skončilo že som musela mat aj antibiotika a cely osmi mesiac som preležala v nemocnici lebo som mala trombozu a tam ma teda nadopovali liekmi no ale asi vedeli čo mi možu dat a čo nie a dcera sa narodila zdrava teraz ma skoro 4r a pri synovi som nebola tak často chora a narodil sa troška chory tym nechcem nikoho strašit ma oneskoreny vyvoj to znamena že sa vyvyja pomalšie ako ine deti,a stalo sa to počas tehotenstva ked sa vyvyjal ale nikto mi doteraz nepovedal že čo to vlastne sposobiloa teraz som sama s nimi ostala.
Dakujem Tinke 228 za radu, ale aj vsetkym babam co-to napisali ohladom chripky. Dufam, ze tato zima uz coskoro prejde a "nebudu ziadne virozy" :)
Prajem vsetkym rychle a hlavne "zdrave" vyliecenie!
Vdaka tinka,
praveze nie som prvorodicka, doma mam uz takmer trojrocne dievcatko.No a ta midavala na vedomie svoju existenciu uz v 17.tyzdni.A od vtedy stale. preto teraz stale striehnem a cakam, kedy zacnem citit v brusku aj nasho maleho stuplika, som trosku prekvapena, ze este stale nic. Vravi sa, ze ak je zena uz druhy, treti krat tehotna, pohyby moze citit aj skor ako pri prvom babe, alebo aspon v rovnakom case.
No, uvidime.
Vdaka tinka,
praveze nie som prvorodicka, doma mam uz takmer trojrocne dievcatko.No a ta midavala na vedomie svoju existenciu uz v 17.tyzdni.A od vtedy stale. preto teraz stale striehnem a cakam, kedy zacnem citit v brusku aj nasho maleho stuplika, som trosku prekvapena, ze este stale nic. Vravi sa, ze ak je zena uz druhy, treti krat tehotna, pohyby moze citit aj skor ako pri prvom babe, alebo aspon v rovnakom case.
No, uvidime.
včera som si čítala gynek. poradňu a dr. tam všetkým mamičkám čakateľkám píše, že bežná viróza tehotenstvo neohrozuje.
a k tým pohybom. ak si prvorodička tak prvé pohyby ucítiš neskôr. u mňa to bolo v 20tt. ale úplne chápem všetky tvoje obavy. ja som bola presne taká istá :-))). držím ti palce aby ti zvyšok tehotenstva prešiel bez komplikácií a v pohode.
tinka228,
mas pravdu, treba mat pozitivne myslenie a nepripustat si nic zle. Len ozaj je to pre buduce mamicky tazke, nejde nm vtedy ani tak o nas, len zijem v myslienke robit pre dietatko a jeho vyvoj len to najlepsie a ked ochorejem, mrzi nas a trapime sa, ze sa nam to stalo.
Osobne sa snazim sustredovat myslienky na vsetko pekne, na svoju dcerku, rozpravam sa s bruskom,ocakavam prve pohyby, prve kopnutia, ale zatial sa nic nedeje, asi to bude maliy lenivcek:o)