Ahojte. Ja som bola zneužívaná v 6 stich rokoch a od vtedy som s nikým nič nemala, pretože to bolo pre mňa dosť nepríjemné. Teraz mám 20 a ešte som nebola u gynekológa, lebo neviem čo mam povedať, keď sa ma opýta, či som panna. Asi už nie som však?
sexualne zneužívanie
danka000 tvoj brat je pedofil.to sa neprejavi len v 20_70 rokoch.ale aj v 16 rokoch.kreten.a veru.najdi si babu.aj tak muzi lezu na nervy..
AHOJTE....mam 15 rokov a taktiez som bola zneuzivana asi 2 roky...bolo to hrozne a nikdy na to nezabudnem :( ...vzdy sa mi vracaju tie spomienky a idem sa s toho zblaznit :( ...bojim sa ist ku gynekologovi ze co mi powie a co sa ma nude pytat....a ked zisti ze niesom panna ci to powie mame...strasne sa bojim PLS pomozte :(
skus vyhladat pomoc... je zle co si zazila... sokovalo ma to.... tvoj brat je asi chory...
Ahojte zase som tu.
ksl, maš pravdu radšej pôjdem za nejakou ženou. Aj keď sa vraví, že muži sú taký ohladuplnejší, ale predsa je to muž a asi by som sa tam hanbila ako sa poznám. Možno v budúcnosti mi to bude jedno.
A kto ste chceli vedieť, že kto to bol, tak vám dam radu, že nikdy nenechávajte malu dceru varovať jej staršiemu súrodencovi. Tak už asi tušíte, kto to bol.
Bol to pubertiak v 16 rokoch, ktorý si asi potreboval skúšať ako mu to pôjde keď bude s frajerkami.
Nechápala som vtedy, že čo robí a na čo je to dobre, ale vždy mi povedal, aby som to nikomu nehovorila a za to mi dal nejakú sladkosť, alebo sa so mnou hral s hračkami "za odmenu". A ja mala a hlúpa som poslúchala.
Baby a už nemusím ísť ani psychológovi.
Ktovie možno sa preorientujem na ženy. :-)
ivanka12345 vies taky clovek sa nepozera na to dieta, co mu sposobi do buducna...no toto urobit mojmu decku.nedam vediet, ze o tom viem.vylakam ho, opijem, uspim a vezmem noznice...a s kludnym svedomim.lebo len to pomoze.nie veznica.vyjde a urobi to znova.a este pre istotu obet zabije.nech ho neusvedci...mame spatne zakony.za taky zlocin by mala byt kastrace.lenze kto bude bojovat za taky zakon?ktovie kolko politikov co o tom rozhoduju, su sami pedofili.a to by boli proti sebe.v cr v telke obete takeho nasilia na otazku, preco sa nezdoverili niekomu, povedali:a kto by mi veril, ved to bol primar stomatologie, atd...proste vetsinou tito ludia su prachati a maju konekse...
no ja prave nemam dobre skusenosti s gynekologickou.skusila som dve a ...mam doktora muza, byvali primar a som spokojna.
Nič si z toho vyšetrenia nerob,každá druhá tam ide s debilným pocitom,myslím vyšetrenie u gynekológa...A oni sú zvyknutý fakt na všeličo a sú si vedomí toho,že je to pre väčšinu žien trápne... Nerozmýšľala si nad ženou - gynekologičkou? Možno by si sa cítila lepšie,keby ťa vyšetrovala doktorka...
co to je za hajzla zneuzivat 6 rocne decko, treba mu odrezat gule, neznasam chlapov, su to uchylaci, tak toto je fakt sila
Ale čo šak keby sa pýtal, tak mu poviem, že už som mala styk nejako to vyšetrenie vydržím. Ja nechcem aby ma vyšetroval potom neviem dokedy cez konečník, keď budem stale hovoriť, že nie som panna. Nech si mysli čo chce.
Inak ďakujem vám za rady a som rada, že som sa to mohla takto niekoho opýtať.
danka-to je tvoje rozhodnutie, ze si to nechas pre seba a nepovies to ocovi.bohuzial kvoli takym rozhodnutiam, take svine maju volne pole....