Ahojte chcem sa vás opytať hlavne teba RNG čo si mam ešte zakupiť ?? každy deň konzumujem jablká , mam čaj chalapa... poradte mi ešte niečo čo pomáha proti virusu HPV a bradaviciam tym genitalnym Dakuje
HPV čo pomáha ???
btw, veronika ma s tymi porami v kondome pravdu.... lekar aj ine zdroje mi to potvrdili. Jednoducho ta pred HPV neochrani v podstate nic, ked o tom sex. partner nevie.
alebo tu www.zdravie.sk sa pozriet do vyhladavaca tem, je tam kopec dobrych rad :)
RNG toto uz strasne velakrat pisal v uz existujucich temach. www.zdravie.sk
V priebehu života príde do styku s niektorým papilomavirúsom asi 50-80% žien. Kondóm nie je spoľahlivou zábranou pred nákazou HPV vírusom, pretože vírus je menší ako póry v štruktúre kondómu.
Infekciou ľudským papilomavírusom je ohrozená každá sexuálne aktívna žena. Možno sa budete čudovať, ale pred nákazou vás neochráni ani používanie kondómu. Tie potvory sú také maličké, že ich v ceste za ďalšou obeťou takmer nič nezastaví. „Jedna vírusová častica má iba 55 nanometrov a dokáže prejsť aj cez póry prezervatívu. Kondóm teda nie je dokonalou ochranou. Na druhej strane – pri rizikovom pohlavnom styku s neznámym partnerom je lepšie použiť prezervatív ako nič,“ upozorňuje doktorka Sládičeková.
neboj sa, nemam 15. a o tom ze kondom ma pory a neprejdu nim spermie som sa ucila este aj na zakladnej skole. pory nemusia byt milimetrove. su to mikropory. a samozrejme spermie cez ne neprejdu.
ale okej, nebudem sa s tebou hadat. pockame az sa tu vyjadria ludia na aktualnu temu.
a btw hpv sa mozes nakazit aj dotykmi intimnych miest, nielen samotnym stykom.
a dokonca bolo v spravach pred par mesiacmi, ze sa nejaki muzi nakazili hpv v bratislave v jazere.
kondom nie je stena. ma predsa pory.