chalanii, pocujte, je pravda ze ked vas baba robi na sucho rukou tak to trocha moze boleet ak nevyhrna predkozku..no ale cim viac to boli, tak tym je vas orgazmus potom silnejsi a intenzivnejsi? nechce sa mi dako verit ze bolest vas vyburcuje k silnejsiemu orgazmu:)) take daco som poculaa
orgazmus:)
ania-- no nevem nacom frcis ae uz to neber:D skus chlapa:P
mne to ani na sucho nemoze robit lebo ja vlhnem ako dunaj hehehe:))) tak neviem ti odpovedat :)))
macii: tak potom som masochista aj ja :) aksli nato je to dobre a chlapy to unesu radi :)))
noo ale ked uz sa tam spomina taa bolest..vis to sak sadomasochistov vzrusuje bolest:D
macii: nemaz zaco vobeeec :) jj urcite hej je to tak ..a sadomaso no hadam ne:P ae nie myslim ze toto este nieje :)
depp - fu dikyy takze je to tak? nehranici to uz so sadomasochizmom?:D
mugabe: tak zo zaciatku je fine skusit aj nekedy len tak so suchu ruku zena muzovi aby to troska bolelo .. ja za seba mozem povedat ze je orgazmus vacsi potom .. ako potom samozrejme moze pouzit usta hocico ..ae tak som pocul ze v japonsku sa robia take masaže japonky muzom doslova drsne aby ho to co najviac bolelo ae potom sa jej odvdaci az krikom co taky orgazmus dostane....
Ty potrebuješ na sucho.
macii: no je to pravda urcite ... u žien to tak neni myslim ae to su nezne bytosti .. ae to neni akoze bolest ani to je take ako keby svrbenie ťažko to pomenovat , chlapy vedia co myslim .. je to good no.. no ked si to pocula tak je to pravda .. ci mviac sa vydrazdi tym silnejsi bude ...