Rakovina prsnika

SolcJozef

Nový na Slovensku niekolko mesiacov je pripravok Vemma, na rakovinu pomohol odvtedy asi 8 ludom. Je to 91 živín minerálov, vitaminov, antioxidantov v koloidnej forme.

denifive

Ahojte baby, chcela by som vás poprosiť o vyplnenie jedného dotazníka. V rámci svojeje diplomovej práce robím prieskum o informovanosti žien o prevencii rakoviny prsníka. Dotazník je možné vyplniť na stránke prevence-rakoviny-prsu.vyplnto.cz

Dakujem krásne za váš čac.

lek

Na Slovensku su registrovane a dostupne prakticky vsetky nove lieky pouzivane v onkologii, ktore su zaregistrovane v EU. Ide o to, ci svokra pri svojom ochoreni vobec chemoterapiu potrebuje - lekar podla urcitych parametrov, prognostickych znakov, stadia ochorenia atd urci, ci pacientka potrebuje len RT, alebo len naslednu hormonterapiu alebo pred tym aj chemoterapiu a aku. Liecebny postup sa tzv "nasije na mieru" kazdej pacientke. Takisto je to aj s novymi liekmi - nepodavaju sa vzdy a vsetkym pacientkam. U niekotrych pacientiek nadorove bunky maju na svojom povrchu urcity znak, ktory hovori o tom, ze budu reagovat na urcity liek a ten sa im potom poda, u inej pacientky nadorove bunky tento ynak nemaju a teda nema vyznam im urcity liek podat. Treba sa spytat jej lekara-onkologa.

jaja-jaja

Kakča 11, prišiel mi e-mail o novom lieku. Rada by som Vám ho preposlala, ale neviem Váš e-mail. Ak budete mať záujem napíšze na môj súkromný.

tina

Dobrý deň, mám už asi desať rokov hrčku v prsníku, Na vyžiadanie mi spravili mamografiu a cytológiu asi pred 5 rokmi.S výsledkom fibroadenóm. Z dostupných odborných kníh som sa dozvedela, že by sa to malo operatívne vybrať. Ale mne to lekár nenavrhol a povedal že to len treba sledovať. Doteraz som s tým namala nejaké problémy, ale teraz ma to začína otravovať, hlavne pred menštruáciou(pichanie v prsníku). Prosím o radu. Tina