Hladam niekoho na taebo z petrzalky :)

veronika

jasne :) moeme vyskusat.
ja s taebo nemam vobec skusenosti, nikdy som to nerobila :)
ale trebalo by mi par kg dat dolu :) uz som od zaciatku januara na 90dnovej diete, ale zakladom je pohyb a na ten som si nikdy vela casu nevedela najst, takze kludne mozem skusit hocico :)

btw kolko mas rokov?

lucka

inak, raz som sa bola pytat aj na sustekovej, tam robia taebo niekolko krat do tyzdna, mam aj rozpis, len neviem ci sa nezmenil po novom roku. mozno by sme mohli skusit skocit aj tam. by sme to mali blizko obe :)

veronika

www.zdravie.sk

hladala som na nete a nasla som aj tu nejake veci :)

vidim ze to je aj utorok aj stvrtok, okopirujem ti z jej stranky veci:

UTOROK A VO �TVRTOK: cvičím v čase od 19,00 - 20,00
na: Kremnickej ul., Bratislava - Petr�alka - súkr. gymnázium

Aj tu cvičíme moju klasickú zostavu na redukciu hmotnosti a posilnenie ochabnutého svalstva + zdravotné cviky.
__________________________________________________ _____________

Na cvičenie sa nemusíte prihlasova�. Stačí, ak prídete a zapojíte sa medzi nás. Do telocvične si treba prinies� karimatku,( cvičí sa v pono�kách) a dobrú náladu. To ostatné nechajte na mňa.

Edita Sipeky
mail:edita@editasipeky.sk info: 0918 86 79 28

myslim ze by to mohlo byt fajn, ale neviem v akej cenovej relacii to je.
ale cvici cviky na prvy pohlad jednoduche, ale parkrat som cvicila podla videa a dalo mi to zabrat :)

veronika

veru vikendy chodievam domov k rodicom, tu som v prenajme na halovej, 2 zastavky od teba :)

a pocula som ze aj sipeky cvici kazdy stvrtok vecer na kremnickej. parkrat som podla nej cvicila na videu a bolo to celkom fajn .)

lucka

ahoj :) to je v pohode, tiez studujem aj pracujem, takze mi to najviac vyhovuje cez vikendy a aj niekedy vecer :) si z petrzalky? z ktorej casti? ja byvam pri TPD :)